Sergen Yalçın: "Bir galibiyet bizi ayağa kaldıracak"

Sergen Yalçın
Sergen Yalçın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a karşı alınan mağlubiyetten sonra taraftarlardan gelen destekle çıkışa geçeceklerini söyledi.

Ajax maçının ilk yarısında gösterdikleri performansla taraftarına umut veren Beşiktaş, çıkışa geçmek istiyor. Hafta sonunda Vodafone Park'ta GZT Giresunspor'u konuk edecek siyah beyazlıların tek çaresi 3 puan.

Taraftar Beşiktaş'a güveniyor.
Taraftar Beşiktaş'a güveniyor.

"Hadi ben kötü hocayım"

İstediği sonuçları bir türlü alamayan Sergen Yalçın, "Hadi ben kötü hocayım... Beşiktaş gibi bir takımın son 14 maçta 10 mağlubiyet alması hiç normal değil. Takımın başında hoca olmasa bile bu çocuklar 10 mağlubiyet almaz" dediği ortaya çıktı. Tablonun iyi olmadığını belirten Yalçın, geçen seneyi çift kupayla kapatan takımı, kimsenin böyle beklemediğini söyledi.

Bu takımı kimse böyle beklemiyordu.
Bu takımı kimse böyle beklemiyordu.

"Bu takımı yerde bırakmam"

Bu hafta sonunda alınacak bir galibiyetle beraber çıkışa geçeceklerine inanan başarılı teknik direktör, "Ben bu takımı yerde bırakıp gidecek gidecek bir adam değilim. Taraftar benden takımı ayağa kaldırmamı istedi. Tek ihtiyacım bir galibiyet. Sonrası düzelecek" dedi.