Sinan Engin canlı yayında Beşiktaş'ın yeni forvetini açıkladı

Vagner Love
Vagner Love

Fikret Orman'a yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Vagner Love transferini bitirmek üzere olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta Arap saçına dönen santrafor transferiyle ilgili Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin'den flaş bir iddia geldi.

Sinan Engin, canlı yayında yaptığı açıklamada; Beşiktaş'ın Vagner Love transferini bitirmeye çok yakın olduğunu iddia etti. İşte Sinan Engin'in konuyla ilgili açıklamaları:

  • "Beşiktaş da santrfor transferinde Vagner Love'a çok yakın. İmzayı atabilir. Van Persie, Fenerbahçe için bir milli piyango oldu. Fenerbahçe sakat sakat aldı Van Persie'yi ve o mevkiye Fenerbahçe transfer yapamadı."
Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Engin, "Fikstür avantajına baktığımızda, şampiyonluk potasındaki 4 takım arasında Galatasaray şampiyonluk yolunda daha avantajlı. Göztepe'yi seven biri olarak sarı kırmızı forma ile görmek isterim. Galatasaray'ın mali konuda büyük sıkıntısı var. Acilen bir çare bulmali yeni yönetim. Mustafa Cengiz seçilirse Fatih Terim'i getireceğini söylemişti" ifadelerini kullandı.