Skandal olay: İki futbolcu camiye bira şişesi fırlatıp kaçtı!

Bosna-Hersek'te ​skandal olay: İki futbolcu camiye bir şişesi fırlatıp kaçtı!
Bosna-Hersek'te ​skandal olay: İki futbolcu camiye bir şişesi fırlatıp kaçtı!

Avusturya futbol ekiplerinden Rapid Wien’in oyuncusu Dejan Ljubicic tatile geldiği Bosna’nın Kiseljak şehrinde bir camiye çirkin bir saldırıda bulundu. Ljubicic, bir arkadaşıyla birlikte camiye bira şişesi fırlatıp kaçtı.

Avusturya ekiplerinden Rapid Wien'in oyuncusu Dejan Ljubicic,Bosna Hersek’te çirkin bir saldırının altına imza attı. Ljubicic, Wiener Neustadt’ta forma giyen arkadaşı Daniel Sudar’la birlikte tatil için geldiği Bosna-Hersek’te camiye bira şişesi fırlattığı için gözaltına alındı.

SALDIRGAN FUTBOLCU PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRDİ

Olayın ardından açıklama yapan Ljubicic, “O anda bana ne oldu bilmiyorum ve sadece özür dileyebilirim. Yaptığım hata için çok üzgünüm. Kişisel olarak da gidip özür diledim ve sadece camiye verdiğim hasarı karşılamakla kalmayıp yerel dini topluluklara bağış yapacağım” açıklamasında bulundu.

RAPİD WİEN: CEZA VERECEĞİZ

Çirkin saldırıyla alakalı bir açıklama da Rapip Wien’in spor direktörü Fredy Bickel’den geldi. Bickel açıklamasında "Bu olay hiçbir yönüyle kabul edilemez. Böyle bir davranış bir Rapid oyuncusuna asla yakışmaz. Tatilden döndüğünde kendisiyle özel olarak konuşacağız ve kesinlikle kulüp olarak bir ceza vereceğiz" dedi.

Söz konusu olay Bosna Hersek’in Kiseljak şehrinde bulunan camiye sabaha karşı 5:25 sıralarında 2 kişinin yaklaşıp şişe fırlatması şeklinde gerçekleşti. Caminin dışında hasar bırakan saldırının ardından arabalarına atlayıp kaçan kişilerin daha sonra Ljubicic ve Sudar oldukları anlaşıldı.