Sneijder'den havalimanında Tudor ve Belhanda açıklaması

Sneijder
Sneijder

Ayrılığın perde arkasını anlattı ve 10 numaralı forma hakkında konuştu...

Galatasaray ile yollarını ayıran Wesley Sneijder, Türkiye’den ayrılırken havalimanında açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS mikrofonlarına konuşan Hollandalı oyuncu, takımdan gönderilmesinin Igor Tudor’un tercihi olduğunu söyledi. Sneijder, “Her teknik direktörün seçimleri vardır. Tudor da tercihini benim gitmem şekilde kullandı. buna Saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

10 numaralı formanın Belhanda’ya verilmesine de değinen Sneijder, bu kararın da Igor Tudor’a ait olduğunu belirtti ve Belhanda’nın da kaliteli bir futbolcu olduğuna parantez açtı. Sneijder, “10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi Tudor'un tercihiydi. Belhanda çok kaliteli bir futbolcu” şeklinde konuştu.

Wesley Sneijder’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

                                    Bunlar üzerine konuşmaya çok gerek yok artık buradan gidiyorum. Her teknik direktörün seçimleri vardır. Tudor da tercihini benim gitmem şekilde kullandı. buna Saygı duyuyorum. 10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi Tudor'un tercihiydi. Belhanda çok kaliteli bir futbolcu. Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam. Galatasaray'da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok.
Wesley Sneijder’in açıklamalarının tamamı şu şekilde: Bunlar üzerine konuşmaya çok gerek yok artık buradan gidiyorum. Her teknik direktörün seçimleri vardır. Tudor da tercihini benim gitmem şekilde kullandı. buna Saygı duyuyorum. 10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi Tudor'un tercihiydi. Belhanda çok kaliteli bir futbolcu. Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam. Galatasaray'da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok.