Şok iddia! Pogba'dan Kylian Mbappe'ye büyü

Flaş iddia
Flaş iddia

Fransa ve dünya futbolunun son zamanda yetiştirdiği en önemli futbolcularından olan Paul Pogba ve Kylian Mbappe hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

2016 yılında Manchester United'a transfer olan ve istediği performansı gösteremeyip Juventus'a geri dönen Paul Pogba'nın kardeşi Mathias'tan çarpıcı bir iddia geldi.

  • Mathias Pogba; Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve İspanyolca bir video Paul Pogba'nın Kylian Mbappe'ye büyü yaptığı iddiasını öne sürerek dikkat çekti.

Kardeşinin hapse göndermek istiyor

Pogba'nın kardeşi Mathias aynı zamanda yaptığı açıklamada Juventuslu yıldız futbolcunun kendisini hapse göndermek için elinden geleni yaptığını bildirirken, Pogba'nın annesi Yeo Moriba, menajeri Rafaele Pimenta ve avukatları ise yaptıkları yazılı açıklamada bu videoların kendileri adına sürpriz olmadığını söyledi.

Aile tehdit ediliyor

France Info gazetesinin iddiasına göre, Paul Pogba'nın polislere çocukluk arkadaşları ve saldırı tüfekleriyle donatılmış iki kapüşonlu adam tarafından tehdit edildiğini iddia ediliyor.

  • Habere göre ayrıca söz konusu çete Pogba'dan 13 milyon euro talep ederken, bu iddia konuya yakın bir diğer kaynak tarafından da doğrulandı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken dizindeki sakatlık nedeniyle sahalardan uzak olan Pogba, gelecek ay sahalara dönecek.