Soldado isyan bayrağını açtı!

Phillip Cocu, Soldado'yu UEFA Avrupa Ligi kadrosuna almamıştı.

UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Soldado'nun, Comolli ve Cocu ile görüşüp,"Kariyerimi tehlikeye attınız" dediği öğrenildi. İspanyol golcünün Katar veya Arap Emirlikleri'ne transferi de söz konusu olduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'e iyi başlayamayan Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan İspanyol forvetin isyan bayrağını açtığı belirtildi. Ayrıca Roberto Soldado'nun menajerinin İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu ve sarı lacivertlilerde sportif direktörlük görevi yapan Damien Comolli ile görüşen Soldado'nun,"Kariyerimi tehlikeye attınız. Verilen karar nedeniyle son derece mutsuzum. Geleceğimi yeniden gözden geçireceğim" dediği belirtildi.

Soldado'nun ardından menajeri Alberto Toldra ile görüştüğü ve İstanbul'a çağırdığı belirlendi. Toldra'nın Comolli ve yöneticilerle görüşeceği ve Soldado'nun durumunu masaya yatıracağı ifade edildi.

Yapılacak görüşme sonrası İspanyol yıldızın ayrılığı da gündeme gelebileceği belirtildi. Solado'nun menajeri, transfer sezonunun kapanmadığı Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde kulüp aradığı iddia edildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥I’m back! I’m ready again 🔥

Roberto Soldado (@r9soldado)'in paylaştığı bir gönderi ()