Sosyal medya karıştı: Muslera ve Selçuk, Arda'yı takibi bıraktı

arda turan
arda turan

Sosyal medya hesaplarında yaptıklarından dolayı birçok kişinin aklında kötü bir imaj bırakan Arda Turan şimdi de Galatasaraylı futbolcular tarafından takipten çıkarılıyor.

Bayrampaşa doğumlu Arda Turan’ın Başakşehir’e uzanan başarı hikayesi her yerde dolaşırken Başakşehirli oyuncu yeniden sosyal medyayla gündeme gelmeye başladı.

İstanbul’a geldiği andan itibaren Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük bir nefretle karşılanan Arda Turan, geçtiğimiz günlerde Selçuk İnan’ı sosyal medya hesaplarından sildi. Başakşehirli oyuncunun bunu niye yaptığı bilinmezken bunu duyan Galatasaray taraftarı da #unfarda etiketiyle bir kampanya başlattı. Tüm taraftarları takibi çekmeye davet eden Galatasaraylı hesaplar ciddi manada bir geri dönüşüm aldı ve taraftarların büyük bir kesimi Arda’yı takipten çıktı.

''Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi''

‘Türkiye’ye dönersem Galatasaray’dan başka bir takımda oynamam’ sözüyle akıllarda yer edinen Arda, taraftarların bu tepkisine şöyle cevap verdi: ‘’Bu söz hakkında hiçbir şey değişmedi. Kulübüm bana kucağını açarsa diye başlayan bir cümleydi o.’’

Arda’nın Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’ı takibi bıraktığını duyan Galatasaray’ın kalecisi Muslera ve kadın basketbol takımının kaptanı Işıl Alben de Arda’yı Instagram’dan sildi.