Spor yazarından Nelson'a övgü dolu sözler

Galatasaray Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti
Galatasaray Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti

Galatasaray'ın deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Ömer Üründül, maçın adamının Danimarkalı stoper Victor Nelsson olduğunu söyledi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. maçında Lokomotiv Moskova ile Rusya'da karşılaştı. Kerem Aktürkoğlu'nun golü ile hanesine 3 puan yazdıran Galatasaray, grupta liderliğini korumaya devam ediyor.

Spor yazarı Ömer Üründül, TRT Spor ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi ve sarı-kırmızılıların stoperi Nelsson'un performansından övgü dolu sözlerle bahsetti.

İşte Ömer Üründül'ün maçla ilgili yorumları:

"Babel beklenenden iyi performans gösterdi"

  • "Galatasaray taktik olarak iyi mücadeleyle alanları iyi kapattı. İkinci yarıda fizikten düşünce bir sıkıntı oldu. Tüm yükü Babel çekti. Beklenenden iyi performans gösterdi."

"Berkan, Taylan ve Cicaldau anormal koştu"

  • "Berkan ve Taylan anormal koşuyor. Rumen Cicaldau da öyle. Bu tempoda giden oyunda yorgunluk başlayınca tehlikeler oldu."

"Kerem daha önce oyuna girmeliydi"

  • "Lokomotiv üçüncülük için bile risk almaya başladı. Kerem'i biraz daha önce alabilirdi bence. Barış o tecrübede olmadı henüz. Daha az oynadı o ama Kerem daha tecrübeli onun yanında. Kerem'i rakibin risk alacağı bölümde oyuna alacağı belliydi. Geniş boşluklar kalınca arkada Kerem onu değerlendirmiş oldu. Kerem'in golünden sonra rakip iyice demoralize oldu. Galatasaray'ın 80'e kadar bulamadığı pozisyonlar gelmeye başladı."


"Mustafa bekleneni vermedi"

  • "Her futbolcu mücadele etti tabii ki ama Mustafa Muhammed yeterince mücadele etmedi bana göre."

"Nelson maçın tartışmasız en iyi ismi"

  • "Maçın en önemli ismi tartışmasız Nelsson. Bütün maç boyunca onu takip ettim. İnanılmaz konsantre ve kazandığı topu temiz, dikkatli oynuyor."