Stoke City Ndiaye için geliyor: 18 milyon Avroluk teklif

Badou Ndiaye
Badou Ndiaye

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Ndiaye için menajerler aracılığıyla teklif yaptığı ortaya çıktı.

İngiltere Premier Lig'de 18.sırada bulunan ve küme düşme korkusu yaşayan Stoke City, Galatasaray'ın Senegalli orta sahası Badou Ndiaye'ye talip oldu.

27 yaşındaki futbolcuyu Osmanlıspor'da oynadığı günlerden bu yana takip eden Stoke City'nin, Ndiaye'nin sözleşmesinde bulunan 18 milyon Avro'ya serbest kalır maddesini kullanarak, başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

GALATASARAY SATMAYA NİYETLİ DEĞİL

Galatasaray'ın Ndiaye'yi devre arasında bırakmak istemediği öğrenildi. Ancak Stoke City, 18 milyon Avro'luk serbest kalma bedelini öderse oyuncuyla görüşme ve anlaşma hakkına sahip.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre Senegalli yıldızla West Ham United'ın ardından Stoke City de ilgilenmeye başladı. BBC'nin muhabiri Matt Sandoz, Twitter hesabından Stoke City'nin Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye ile ilgilendiğini yazdı. İşte o tweet;

Bu sezon Galatasaray formasıyla 16 maça çıkan Badou Ndiaye, 1 gol atarken 2 de asist yaptı.