Sumudica isyan etti!

Sumudica isyan etti!
Sumudica isyan etti!

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçından sonra sert açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, haklarının yendiğini öne sürerek maçın hakemi Cüneyt Çakır'a hitaben ağır ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig 18. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanan maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 3-1’lik skorla Galatasaray oldu.

Ev sahibi ekibin teknik direktörü Sumudica, bu mağlubiyetin ardından sert açıklamalarda bulundu. Mücadele sonrasın yayıncı kuruluşa konuşan Rumen teknik adam, Cüneyt Çakır’ı hedef aldı ve Galatasaray’ın attığı ilk golün ofsayt olduğunu savundu.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Sumudica’nın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

  • Bakın ilk golde Garry Rodrigues 1 metre önde. Hakemler bizim lehimize hiç hata yapmıyor. Sürekli bize sarı kart verildi, Galatasaray'a hiç verilmedi. Umut'a yapılan faulü gösterin, bütün Türkiye görsün. Türkiye'nin en iyi hakemi diyorlar, nasıl göremez bunu, anlamıyorum. Bu zamana kadar hakemlerle alakalı bir şey konuşmadım ama yan hakem 1 metrelik ofsaytı vermedi. Denayer'in Umut'a yaptığı hareket de kırmızı karttı. Bu şekilde oynayamayız, oynamanın bir anlamı yok. Hakemler bizim lehimize hiç hata yapmıyorlar. Galatasaraylı futbolcular sürekli yerde yattı, Muslera topu oyuna hep geç soktu. İkinci yarı özellikle saydım. 5 oyuncuları yerde yattı.