Süper Lig'in yıldızı, ayrılığı resmen açıkladı

Obinna, Göztepe'den ayrıldığını açıkladı
Obinna, Göztepe'den ayrıldığını açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Nijeryalı futbolcusu Obinna Nwobodo, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Süper Lig'in en çok top kazanan orta sahalarından olan Obinna, kariyerine ABD'de devam edecek. Obinna, yaptığı yazılı açıklamada, gelen birçok teklife rağmen kulüp başkanı Mehmet Sepil'in isteği üzerine bu sezon Göztepe'de kaldığını aktardı.

Obinna'nın açıklaması şu şekilde:

  • "Göztepe formasıyla elimden geldiğinin en iyisini yaparak mücadelemi sürdürdüm. Devre arasında ABD’den gelen teklif benim kariyerim açısından gerçekten önemliydi. Mevcut durum düşünüldüğünde bu teklife bugün itibarıyla olumlu dönüş yapmak istediğimi yönetime ilettim. Kariyerim adına öncelikli olarak Göztepe kulübüne ve taraftarına minnet borçluyum. İzmir ve Göztepe’de çok güzel anılar biriktirdim. Taraftarımız bana her zaman inandı ve güvendi. Göztepe’nin bende yeri her zaman farklı olacak. Bu büyük camiada umarım ben de güzel izler bırakmışımdır. Beni destekleyen, her zaman yanımda olan Göztepe ailesine sonsuz teşekkür ederim."

Obinna, kariyerine FC Cincinnati'de devam edecek. Göztepe'nin Obinna transferinden yaklaşık 3,5 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.