Sutter Ailesi’nde doğan tüm çocuklar sporcu oluyor!

Sutter Ailesi’nde doğan tüm çocuklar sporcu oluyor!
Sutter Ailesi’nde doğan tüm çocuklar sporcu oluyor!

Kanada’nın en çok tanınan ailelerinin başında gelen Sutter’ler, Ulusal Buz Hokeyi Ligi’ne (NHL) ambargo koymuş durumunda.

Spor dünyasında yaşayan belki de en ilginç ailedir Sutter'ler… Ailenin neredeyse doğan tüm erkek üyeleri buz hokeyi oyuncu oldu. 1960'larda başlayan Sutter Ailesi'nin Ulusal Buz Hokeyi Ligi'ndeki (NHL) hakimiyeti halen devam ediyor.

Herkes onları tanıyor

                                    Sutter'ler Kanada'nın en ünlü ailelerinden biri.
Herkes onları tanıyor Sutter'ler Kanada'nın en ünlü ailelerinden biri.
Bütün kardeşler sporcu

                                    Brian, Brent, Darryl, Duane, Ronald ve Rich Sutter kardeşlerin her biri buz hokeyi oynadı. Sutter kardeşler başarılarıyla NHL tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdı.
Bütün kardeşler sporcu Brian, Brent, Darryl, Duane, Ronald ve Rich Sutter kardeşlerin her biri buz hokeyi oynadı. Sutter kardeşler başarılarıyla NHL tarihine isimlerini altın harflerle yazdırdı.
Çiftçilik yapmayı tercih etti

                                    Çocukların en küçüğü Gary ise kardeşleri gibi buz hokeyi oynamayı tercih etmedi. Gary Sutter, ailesinin yaşadığı Kanada'nın Alberta Bölgesi'nde çiftçilik yaptı.
Çiftçilik yapmayı tercih etti Çocukların en küçüğü Gary ise kardeşleri gibi buz hokeyi oynamayı tercih etmedi. Gary Sutter, ailesinin yaşadığı Kanada'nın Alberta Bölgesi'nde çiftçilik yaptı.
5000 maça çıktılar

                                    Sutter kardeşler, kariyerleri boyunca birçok şampiyonluk yaşadı. Altı kardeş, NFL'de toplamda 5000 maça çıktı.
5000 maça çıktılar Sutter kardeşler, kariyerleri boyunca birçok şampiyonluk yaşadı. Altı kardeş, NFL'de toplamda 5000 maça çıktı.
Brian Sutter

                                    7 Ekim 1956 doğumlu Brian Louis Allen Sutter, uzun yıllar NHL'de forma giydi. Kardeşlerin en büyüğü olan Brian Sutter, spor kariyerinin ardından antrenörlük yaptı.
Brian Sutter 7 Ekim 1956 doğumlu Brian Louis Allen Sutter, uzun yıllar NHL'de forma giydi. Kardeşlerin en büyüğü olan Brian Sutter, spor kariyerinin ardından antrenörlük yaptı.
Darryl Sutter

                                    Darryl John Sutter ise 19 Ağustos 1958'de dünyaya geldi. Sporculuk hayatının ardından antrenörlük yapan Darryl Sutter, Los Angeles Kings takımını çalıştırıyor. Başarılı spor adamı, aynı zamanda Kanada'nın Alberta Bölgesi'nde bulunan Viking Kasabası'nda üç bin dönümlük bir çiftliğe sahip.
Darryl Sutter Darryl John Sutter ise 19 Ağustos 1958'de dünyaya geldi. Sporculuk hayatının ardından antrenörlük yapan Darryl Sutter, Los Angeles Kings takımını çalıştırıyor. Başarılı spor adamı, aynı zamanda Kanada'nın Alberta Bölgesi'nde bulunan Viking Kasabası'nda üç bin dönümlük bir çiftliğe sahip.
Duane Sutter

                                    16 Mart 1960'da dünyaya gelen Duane Calvin Sutter de ağabeyleri gibi buz hokeyi oynamayı tercih etti.
Duane Sutter 16 Mart 1960'da dünyaya gelen Duane Calvin Sutter de ağabeyleri gibi buz hokeyi oynamayı tercih etti.
Brent Sutter

                                    Brent Colin Sutter 10 Haziran 1962'de dünyaya gözlerini açtı. Brent Sutter, oyunculuk yıllarında elde ettiği başarılarda uzun yıllar gazetelerin manşetlerini süsledi. 1998'de spor hayatına nokta koyan Brent Sutter, kardeşleri gibi antrenörlük yapıyor.
Brent Sutter Brent Colin Sutter 10 Haziran 1962'de dünyaya gözlerini açtı. Brent Sutter, oyunculuk yıllarında elde ettiği başarılarda uzun yıllar gazetelerin manşetlerini süsledi. 1998'de spor hayatına nokta koyan Brent Sutter, kardeşleri gibi antrenörlük yapıyor.
Ronald ve Rich Sutter

                                    Ailenin ikiz çocukları Ronald ve Rich Sutter 2 Aralık 1963'te doğdu. İki kardeş de ağabeylerinin yolunu izledi ve NHL'de buz hokeyi oynadı.
Ronald ve Rich Sutter Ailenin ikiz çocukları Ronald ve Rich Sutter 2 Aralık 1963'te doğdu. İki kardeş de ağabeylerinin yolunu izledi ve NHL'de buz hokeyi oynadı.
İkinci nesil de etkilendi

                                    Elbette Sutter Ailesi'nin buz hokeyine etkisi bununla sınırlı değil. Sutter'lerin ikinci nesil üyeleri de buz hokeyi oynuyor.
İkinci nesil de etkilendi Elbette Sutter Ailesi'nin buz hokeyine etkisi bununla sınırlı değil. Sutter'lerin ikinci nesil üyeleri de buz hokeyi oynuyor.
Brandon Sutter

                                    Brent Sutter'in oğlu Brandon Sutter de aile mesleğini seçti. 27 yaşındaki sporcu NHL ekibi Vancouver Canucks'ta forma giyiyor.
Brandon Sutter Brent Sutter'in oğlu Brandon Sutter de aile mesleğini seçti. 27 yaşındaki sporcu NHL ekibi Vancouver Canucks'ta forma giyiyor.
Brody Sutter

                                    Duane Sutter'in 24 yaşındaki oğlu Brody Sutter, Carolina Hurricanes takımında oynuyor.
Brody Sutter Duane Sutter'in 24 yaşındaki oğlu Brody Sutter, Carolina Hurricanes takımında oynuyor.
Brett Sutter

                                    Darryl Sutter'in oğlu Brett Sutter ise NHL ekibi Ontario Reign'te forma giyiyor.
Brett Sutter Darryl Sutter'in oğlu Brett Sutter ise NHL ekibi Ontario Reign'te forma giyiyor.