Talisca'ya 'Uber' benzetmesi

​Talisca'ya 'Uber' benzetmesi
​Talisca'ya 'Uber' benzetmesi

Beşiktaşlı futbolcular Alanyaspor maçında galibiyet golünü getiren Talisca'ya takıldı.

Beşiktaş, Alanyaspor’u Talisca’nın şık golüyle devirdi. Zorlu mücadele sonrasında ise keyifler yerine geldi. Siyah-beyazlı futbolcular, attığı golle geceye damga vuran Talisca’ya takıldı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, istenilen pozisyonları yakalayamayan ancak Brezilyalı genç oyuncunun ilk yarıda attığı golle korkulu rüya görmeyen Siyah-Beyazlılar evinde puan kaybetmemenin mutluluğunu yaşarken oyunun sonlarına doğru kısa bir süre fenalaşan ve sedye ile soyunma odasına giden Talisca önce korkuttu sonra güldürdü.

Uber takılması

Talisca, arkadaşlarına "Yürüyecek halim yoktu" dedi. (Fotoğraf: AA)
Talisca, arkadaşlarına "Yürüyecek halim yoktu" dedi. (Fotoğraf: AA)

Sahanın diğer bölümünde başı dönüp kendini yere bırakan ve oyundan çıkan Talisca, oyunu sedye ile terk ederken kulübeye değil direkt soyunma odasına gitmişti. İlk anda Talisca’nın ciddi bir şeyi olduğunu sanan futbolcular gerçeği soyunma odasında öğrendi. Talisca’nın ciddi bir şeyinin olmadığını öğrenen arkadaşları, “Uyanık, Uber’le evine gider gibi kendini soyunma odasına attırdın” dedi. Gülerek yanıt veren Sambacı’nın, “Ne yapayım... Yürüyecek halim yoktu, sedye güzeldi” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu diyaloglar oradaki herkesi güldürdü.