Tenis maçında şok olay! Annesini tribünden kovdu

Annesini tribünden kovdu
Annesini tribünden kovdu

Teniste sezonun ikinci grand slamı Fransa Açık'ta (Roland Garros) dün akşam oynanan çeyrek final maçında Holger Rune'nin tribünde bulunan annesine bağırması ve annesinin tribünü terk etmesi gündem oldu. 19 yaşındaki Danimarkalı raket ve annesi maçın ardından konuyla ilgili açıklama yaparken turnuvayı yorumlayan isimler de bu olay hakkında yorum yaptı.

Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Casper Ruud ile Golger Rune arasında oynanan çeyrek final mücadelesinde ilginç olaylar yaşandı.

Holger'den annesine: "Dışarı çık"

19 yaşındaki Danimarkalı tenisçi Holger Rune, setlerde geriye düştüğü bir oyun arasında koltuğuna geldikten sonra sinirli şekilde antrenörüyle birlikte oyuncu locasında oturan annesine Danca 'forlade' diye defalarca bağırırken ekrana geldi.

İngilizce 'leave' anlamına gelen kelime Türkçeye 'terk et' şeklinde çevrilebilir.

Annesi tribünü terk etti

Maçı Rune'nin antenörüyle birlikte oyuncu locasından takip eden anne Rune, oğlunun defalarca bağırmasının ardından tribünden ayrıldı. Bu görüntü çok konuşulurken 19 yaşındaki Rune eleştirilerin odağına oturdu.

Rakibine de saygısızlık yaptı

3 saat 15 dakika sonunda Casper Ruud'a yenilen Rune, filede kendisini bekleyen rakibiyle soğuk bir şekilde tokalaşarak yerine geçti. Casper Ruud ise bu tavır sonrası üzgün bir şekilde başını iki yana salladı.