Trabzonspor, Beşiktaş'ın dinamosuna gözünü dikti

Atiba Hutchinson
Atiba Hutchinson

Trabzonspor, Beşiktaş'ın son yıllarda orta sahadaki sigortası Atiba Hutchinson'a kancayı taktı. Teknik direktör Ünal Karaman, Kanadalı yıldızın transferi için yönetim ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası harekete geçen Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin, Atiba'ya 1+1 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Siyah beyazlı ekiple hala anlaşamayan Atiba Hutchinson, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi. Özellikle Ünal Karaman, Kanadalı oyuncunun transferi konusunda olumlu yanıt verdi.

Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo'ya transfer olmasının ardından orta sahada oluşan boşluğu doldurmak isteyen Ünal Karaman, çareyi Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Atiba'da buldu. Tecrübeli teknik adam, Kanadalı oyuncunun mutlaka transfer edilmesi gerektiğini yönetime iletti.

Arşiv
Arşiv

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; 35 yaşındaki futbolcunun maliyetini araştıran Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları ise şartların büyük bir ölçüde uyuşacağını öğrendi. Bu nedenle menajerler vasıtasıyla tecrübeli oyuncuya bir senelik kontrat ileten Trabzonspor yönetimi beklemeye geçti.

BEŞİKTAŞ’TAN HABER BEKLİYOR

Beşiktaş ile anlaşamayan ve şu anda serbest statüde bulunan Atiba da Trabzonspor’un ilgisine sıcak bakıyor. Ancak Kanadalı futbolcunun, 2 senelik sözleşme istediği öğrenildi. Bordo Mavililerin ise başarılı oyuncuya 1+1 yıllık bir öneri sunduğu kaydedildi.

Arşiv
Arşiv

Her şeye rağmen önceliğini Beşiktaş’a veren ve siyah beyazlılardan gelecek son bir teklifi bekleyen Atiba, bu süreçte Trabzonspor’la da pazarlıklarına devam edecek.