Trabzonspor, İtalyan forvete imzayı attırdı

Caleb Ekuban
Caleb Ekuban

Trabzonspor, Leeds United'dan Caleb Ansah Ekuban'ın satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı. Yapılan açıklama sonrasında Gana asıllı İtalyan forvet için imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor, 24 yaşındaki futbolcu Ekuban'ı kiralamak için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Borsaya yapılan açıklama sonrasında, Leeds United kulübünden satın alma opsiyonu ile kiralanan forvet oyuncusu Caleb Ekuban ile sözleşme imzalandı.

TRABZONSPOR'DA TRANSFER TAMAMLANDI

Asbaşkan Hacısalihoğlu transferde durgunluk, ara dönemi verdiklerini kaydederek, transfer çalışmalarını yavaşladığını şu sözlerle dile getirdi:

  • "Trabzon'da, tanıtılacak tarihi ve turistik yer çok. O nedenle Trabzonspor'da transfer bitmez. Gelecek sene de tanıtma imkanı olsun, tanıtacak yer kalsın diye belki bir kısmını ara döneme belki bir kısmını sezon sonuna bırakırız. Şimdilik transfere bir durgunluk, ara dönemi verildi diyebiliriz. Sürpriz bir durum olmazsa, pek katılım olmaz."

EKUBAN'DAN BURAK VE RODALLLEGA'YA MESAJ VAR

İmza töreninde söz sırası kendisine gelen Ekuban, geçen yıl yaşadığı performans düşüklüğü ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

  • "Futbolu biliyorsunuz, bazen en yukarılarda gezersiniz, bazı sakatlıklar ve yaşadığınız sorunlardan dolayı da istediğiniz performansı gösteremezsiniz. Bende geçen sene yaşadığım sakatlıklardan dolayı kötü bir sezon tecrübe ettiğimi söyleyebilirim. Ama şuanda tamamen fit durumdayım. Takıma yardımcı olabilecek, takım için elimden geleni yapabilmek için hazırlığımı yapmış durumdayım. Burak Yılmaz ve Rodallega ile harika oyuncular, harika futbolcular. Bende onların burada yaptıklarını belki ileride daha da fazlasını yapabilmek adına buradayım. Onlardan bir şeyler öğrenebilmek ve paylaşabilmek adına buradayım. Benim de hedefim en az onlar kadar takıma fayda sağlayabilmek. Belki onlardan daha fazlasını yapmak için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim."

Ekuban, daha sonra 18 numaralı Trabzonspor formasıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Trabzonspor'a Hoş Geldin Caleb Ekuban! #Trabzonspor

Trabzonspor (@trabzonspor)'in paylaştığı bir gönderi ()