Trabzonspor'da Esteban davalık oldu

Esteban idmanda takımdan ayrı düz koşu yapıyor.
Esteban idmanda takımdan ayrı düz koşu yapıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Esteban ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Bordo mavili ekip, alacaklarının ödenmesi için 24 Aralık 2018'e kadar süre verilmesine rağmen Esteban'ın bu süreyi beklemeden sözleşmesini tek taraflı olarak haksız şekilde feshettiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, sözleşmesini tek taraflı feshedip Trabzon'dan ayrılan Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado için hukuki girişimlerde bulunulduğu bildirildi.

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini haksız şekilde feshettiği belirtilen deneyimli eldiven, geçtiğimiz günlerde kulübe ihtar çekmiş ve avukatı aracılığıyla yapılan görüşmeler neticesinde 24 Aralık 2018 tarihi ödeme günü olarak belirlenmişti.

Esteban Alvarado
Esteban Alvarado

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

  • "Profesyonel futbolcu Esteban Alvarado Brown, geçmiş dönemlere ait alacaklarından dolayı kulübümüze ihtar çekmiş, avukatıyla yapılan görüşmeler neticesinde ödeme için 24 Aralık 2018 tarihine kadar süre alınmıştır ancak Esteban Alvarado Brown bu süreyi beklemeden sezon sonu bitecek sözleşmesini tek taraflı olarak haksız bir şekilde feshetmiştir. Kulübümüz tarafından konuyla ilgili gerekli hukuki girişimlerde bulunulduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

"Gol vuruşu" #HugoRodallega

Trabzonspor (@trabzonspor)'in paylaştığı bir gönderi ()