Trabzonspor'da korkutan sakatlık

Onazi attığı golün ardından tribünlere koşuyor.
Onazi attığı golün ardından tribünlere koşuyor.

Trabzonspor'da Onazi, antrenmanda boynundan sakatlık yaşadığı için hastaneye kaldırıldı. Çekilecek MR'ın ardından Nijeryalı orta saha oyuncusunun durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bugün saat 16.00’da gerçekleşen antrenmanda şok bir sakatlık yaşandı.

Antrenmanın son bölümünde oynanan çift kale maç sırasında girdiği ikili mücadelede boynunun üzerine düşen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, durumunun ciddi olması üzerine ambulans çağrılarak hastaneye kaldırıldı.

Onazi idmanda çabukluk istasyonunu tamamlıyor.
Onazi idmanda çabukluk istasyonunu tamamlıyor.

Trabzonspor Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, bordo-mavililerin bugün yaptığı akşam antrenmanında sakatlanan Ogenyi Onazi’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Onazi’nin antrenmanda girdiği ikili mücadele sonucu sakatlandığını belirten Bozdoğan, "Boyun ve göğüs bölgesinden darbe alan oyuncumuza sahada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra KTÜ Farabi Hastanesi acil servisine gönderildi. Burada yapılan tetkikler ve çekilen tomografi sonrası herhangi bir kırık bulgusuna rastlanmadı. Ancak oyuncumuzun devam eden ağrılarından dolayı bir süre daha gözlem altında tutulması uygun görüldü" dedi.

OGENYİ ONAZİ KİMDİR?

‪Ogenyi Onazi, 25 Aralık 1992 tarihinde Jos, Nijerya'da dünyaya geldi. Futbola 2011 senesinde El Kanemi Warriors altyapısında başlayan Onazi, sonraları İtalyan kulüp Lazio altyapısına geçti.

Onazi attığı golün sevincini dizlerinin üzerine çökerek kutluyor.
Onazi attığı golün sevincini dizlerinin üzerine çökerek kutluyor.

İlk profesyonel sözleşmesini de 2012 senesinde Lazio ile imzaladı. 2012-16 yılları arasında 4 sezon formasını giydiği Lazio'da 76 maçta forma şansı bulan Onazi, 4 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2016 senesinde Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer olan Onazi, 2012 senesinden bu yana da Nijerya Milli Takım forması giymektedir.