Trabzonspor'da Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı

Trabzonspor ile Rıza Çalımbay yolları ayırdı.
Trabzonspor ile Rıza Çalımbay yolları ayırdı.

Rıza Çalımbay, kulüple anlaşarak yolların ayrıldığını ve bu hafta sonu Trabzonspor'un başında son maçına çıkacağını açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüpte dün yaptıkları toplantıda, gelecek sezon görev almayacağını söylediğini belirtti.

Çalımbay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun değerlendirmesini yaptıktan sonra, geleceğine ilişkin de açıklamada bulundu.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, genel sekreter Ömer Sağıroğlu ve genel koordinatör Özkan Sümer ile dün bir görüşme yaptıklarını aktaran Çalımbay, toplantıda kendi durumuyla ilgili konunun da gündeme geldiğini ve kısa konuştuklarını belirterek şunları kaydetti:

  • "Kendilerine 'Benim mukavelem bitiyor.' dedim. Onlar da 'Hocam ne düşünüyorsunuz, nasıl yapalım?' dediler. Özkan, Hayrettin ve Ömer Bey'e, 'Çok teşekkür ediyorum, gelecek sezon çalışmayı düşünmüyorum.' dedim. Göreve geldiğimde sözleşmem 2 yıldı, 1 yıl olmasını ben istedim. 'Ben burada elimden gelini yaptım, buradan iyi bir şekilde ayrılmak istiyorum.' dedim. Trabzonspor camiasına, hepsine saygım sonsuz, teşekkür ettim ve yolumuzu ayırdık. "