Trabzonspor'dan Manchester hamlesi

Axel Tuanzebe
Axel Tuanzebe

Stoper arayışlarında olan Trabzonspor için İngiliz basınından flaş bir söylenti geldi. Gelen iddialara göre bordo-mavililer, Manchester United'ın gelecek sezon kadroda düşünmediği 24 yaşındaki Axel Tuanzebe için çalışmalara başladı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalıp, ligde de tekrar şampiyon olmaya çalışacak olan Trabzonspor'da Vitor Hugo'nun yanına partner bulma çalışmaları devam ediyor.

  • 3-4 isimle temasta olan Trabzonspor ’a, Manchester United’ın savunmacısı Axel Tuanzebe de yazıldı. Geçtiğimiz haftalarda adı Bordo- mavili kulüple anılan Tuanzebe, önceki sezon 2 kulüpte kiralık olarak oynadı.

Aston Villa ve Napoli’de görev yapan 24 yaşındaki Kongo asıllı İngiliz stoper, takımda düşünülmüyor. Ada basını, Trabzonspor’un Tuanzebe konusunda harekete geçeceğini ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Düzenli oynayacağı bir takıma gitmek istiyor

Manchester United Academy'den çıkış yapan 1.85 boyundaki sağ stoper Tuanzebe, kariyerinde 124 resmi maça çıktı ve bundan sonraki süreçte de istikrarlı şekilde forma giyebileceği bir takımda devam etmek istiyor.