Transfer dönemi olmamasına rağmen Enes Ünal nasıl transfer oldu?

Enes Ünal Leavnte'ye nasıl transfer oldu?
Enes Ünal Leavnte'ye nasıl transfer oldu?

İspanya La Liga ekiplerinden Levante, Villarreal forması giyen Enes Ünal'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Peki bu transfer, transfer dönemi olmamasına rağmen nasıl gerçekleşti?

Villarreal, Levante Kulübü ile Enes Ünal'ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Transferin duyurulduğu açıklamanın devamında ise, anlaşmada satın alma opsiyonu olmadığını belirten Villarreal, sezon sonu Enes’i geri alma hakkının olduğunu açıkladı. Levante Kulübü ise Enes Ünal'ın yarın basına tanıtılacağını duyurdu.

Milli oyuncu, Carlos Bacca ve Bursaspor’un eski oyuncusu Bakambu’nun arkasında forma şansı bulamayınca, Villarreal oyuncuyu kiralama yoluna gitti.

Ocak ayından itibaren Levante forması giyecek olan milli futbolcunun transferi hakkında merak edilen bir konu var. O da transfer döneminde olmamasına rağmen bu transfer nasıl gerçekleşti?

Bu sorunun cevabı şu şekilde;

La Liga'da transfer dönemi kapandığı için bu transfer özel izinle yapıldı. Levante'nin sakatlıklardan dolayı zor durumda kalması nedeniyle İspanya Futbol Federasyonu bu transfere izin verdi.

Milli futbolcu, sezon başında kadrosuna dahil olduğu Villarreal'de 6 lig maçında 1 gole imza attı.

Kaynak: Cnntürk