Trezeguet, Galatasaray için gemileri yaktı

​Trezeguet
​Trezeguet

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen Trezeguet, Galatasaray'a transfer olabilmek için yönetime rest çekti. 23 yaşındaki Mısırlı futbolcu, sarı kırmızılı ekiple Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın yakından ilgilendiği Trezeguet, sarı kırmızılı ekibe transfer olmak için gemileri yaktı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in bizzat ‘istiyoruz’ dediği Mısırlı futbolcu, Kasımpaşa yönetimine rest çekti. Sarı kırmızılı takımla Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istediğini belirten Trezeguet, sözleşme fesih bedeli ödense dahi başka bir takıma transfer olmayacağını belirtti.

23 yaşındaki başarılı oyuncu, “Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Transfer sonuç olarak bana bağlı. Para yatırılsa bile ben ayrılmazsam bu iş olmaz” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi açıklamayla Galatasaray’ın Trezeguet’i istediğini itiraf etmişti. Öksüz, “Galatasaray resmen istedi, bizimle görüştüler. Trezeguet bir takımla anlaşır ve 5 milyon euroyu nakit öderse, gidebilir. Ama Türkiye şartlarında hiçbir takımın 5 milyon euroyu öyle tık diye ödeyemeyeceğini biliyoruz. Oyunculara ihtiyacımız var, kiralık olarak transfer yapabiliriz. G.Saray’ın teklifinde oyuncu vardı. Ama onu vermiyoruz, oyuncumuz, bizde kalacaktır. Yurt dışında ciddi bir anlaşma yapar ve parayı yatırırsa, söyleyecek bir şeyimiz yok” şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise, “Trezeguet istediğimiz bir futbolcu. 5 milyon euroluk serbest kalma bedeli çok fazla. Kiralama teklifi yaptık ve beklemeye geçtik. Ndiaye ise Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorsa fedakarlık yapacak” demişti.