Tribünlerden acı haber geldi

Eyüp Yusuf 45 yaşında ve 3 çocuk babasıydı
Eyüp Yusuf 45 yaşında ve 3 çocuk babasıydı

Süper Lig'in 25 haftasında oynanan Trabzonspor-Konyaspor maçında gol heyecanı ile kalp krizi geçiren bordo mavili taraftar Eyüp Yusuf, tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısında bordo-mavili takımın 13. dakikada Edin Visca’nın ayağından bulduğu ilk golün ardından maraton tribünde karşılaşmayı izleyen Eyüp Yusuf (45) isimli şahıs golün heyecanına dayanamayarak kalp krizi geçirdi.

Hemen ambulans ile yakındaki Yıldızlı Medicalpark Hastanesi’ne kaldırılan Eyüp Yusuf burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yusuf’un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu olayın ardından Trabzonspor resmi sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınladı.

Trabzonspor'un yayınladığı başsağlığı mesajı şu şekilde:


TFF'den vefat eden Trabzonsporlu taraftar için başsağlığı mesajı TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada

  • "Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında bugün oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçında, tribünde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Trabzonspor taraftarı Eyüp Yusuf'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum taraftara Allah'tan rahmet; ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.