Tudor onu istiyor: Galatasaray'dan Deniz Türüç hamlesi

​Tudor onu istiyor: Galatasaray'dan Deniz Türüç hamlesi
​Tudor onu istiyor: Galatasaray'dan Deniz Türüç hamlesi

Galatasaray, yaz transfer döneminde istediği ancak yüksek bonservisi nedeniyle alamadığı Deniz Türüç için tekrar nabız yoklayacak.

Kayserispor'un 6 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olamayan Deniz Türüç, Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla tekrar Galatasaray'ın iştahını kabarttı.

Galatasaray, Deniz Türüç için tekrar Kayserispor'un kapısını çalacak. Tudor'un kanatlarda çok aktif olması ve belli bir pozisyonda sabit kalmaması nedeniyle çok beğendiği 24 yaşındaki futbolcunun, Hırvat teknik adamın 10 numara tanımına uyduğu belirtildi.

Galatasaray, Deniz Türüç transferiyle hem takımdaki kaliteli yerli futbolcu eksikliğini gidermeyi, hem de sol ayaklı futbolcu sayısını arttırmayı planlıyor.

DEVRE ARASI OLMAZSA SENEYE BİTECEK

Galatasaray'ın Deniz Türüç transferi için devre arası girişimlerde bulunacağı, olmazsa sezon sonu bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf edeceği öğrenildi.

Galatasaray, sezon başında Deniz Türüç ile anlaşmıştı ancak Kayserispor'un 6 milyon Euro bonservis bedeli istemesi sebebiyle bu transfer gerçekleşmemişti.