Tudor ve Gomis arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı

​Tudor ve Gomis arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı
​Tudor ve Gomis arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı

87.dakikada oyundan alındıktan sonra Tudor'a tepki gösteren Bafetimbi Gomis ile Tudor arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı.

3 maçta 4 gol atarak sezona süper bir başlangıç yapan Bafetimbi Gomis, Sivasspor mücadelesinin 87.dakikasında oyundan alınınca hocasına tepki göstermişti. İkili arasında kısa süreli bir gerilim yaşanırken olay soyunma odasında tatlıya bağlandı.

Oyuncusuyla yaklaşık 10 dakika birebir görüşme gerçekleştiren Tudor’un, "Çok mücadele ettin, seni alkışlatmak için kenara aldım" dediği öğrenildi. Gomis ise "Atabildiğim kadar gol atmayı hedefliyorum. Son ana kadar bunu kovalamak istiyorum" cevabını verdi. Her şeye rağmen Gomis yanlış bir harekette bulunduğunu da kabul etti.

O iyi bir hoca

Sivas maçında 6 kez ofsayta düşen Gomis bu konuda da "Gol atma hırsımdan dolayı bazen yerimi kaybedebiliyorum. Bu duruma sonraki maçlarda daha dikkat edeceğim" değerlendirmesini yaptı. Öte yandan maçın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Fransız forvet, "Tudor çok iyi bir hoca. Önemli bir teknik direktöre sahibiz" yorumunda bulunmuştu.

Kaynak: Fanatik