Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'ndan Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşım

Fenerbahçe taraftarı
Fenerbahçe taraftarı

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması sonrasında Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım Fenerbahçelileri sinirlendirdi. Gelen tepkiler sonrasında Federasyon'dan özür açıklaması geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 3-2'lik skorla Akhisarspor oldu. Fenerbahçe ise son 3 yıl içerisinde 2. kez finalde kupayı elinden kaçırdı. Karşılaşmanın ardından sosyal medyada gündem olan bir tweet ise Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Kupanın sahibini bulmasının ardından sarı lacivertliler büyük üzüntü yaşarken, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ortalığı karıştırdı.

İşte TBHF'nin Twitter hesabından yapılan açıklama:

  • "Demek kimsenin kafası gözü yarılmayınca sonuç böyle oluyor."

Bu tweetin ardından Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Gelen tepkiler sonrasında Twitter hesabından özür mesajı yayınlandı:

  • "Amacımız içerisinde şiddetin hiçbir türlüsünün barınmadığı bir spor camiasına vurgu yapmaktı. Bu amaçla işin içerisine biraz mizah kattık. Maksadını aşan, kitleleri üzen veya bir tarafa mal edilen söylemler üzerine özürü bir borç biliriz."

Ayrıca Federasyon Başkanı Halit Albayrak da konu ile ilgili gerekilenin yapılacağını duyurdu.