Üçüncü madalya Cenk İldem’den

Milli halterci Daniyar İsmayilov ve güreşçi Rıza Kayaalp'in ardından Türkiye'ye üçüncü madalyayı Cenk İldem kazandırdı.

Milli sporcularımızın Rio 2016 Olimpiyatları'nda dün aldığı sonuçlar;
İldem’den bronz madalya

	  Erkekler grekoromen stil 98 kilo bronz madalya müsabakasında Türkiye'yi milli güreşçi Cenk İldem temsil etti. İldem, Rumen rakibi Ciurariu'u 4-0 mağlup etti ve madalyaya uzandı.
İldem’den bronz madalya Erkekler grekoromen stil 98 kilo bronz madalya müsabakasında Türkiye'yi milli güreşçi Cenk İldem temsil etti. İldem, Rumen rakibi Ciurariu'u 4-0 mağlup etti ve madalyaya uzandı.
Yasmani Copello Escobar finalde

                                    Erkekler 400 metre engelli yarı finaline çıkan Yasmani Copello Escobar, 48.61'lik derecesiyle kendi serisini 3., genel sıralamayı 6. tamamladı. Bu sonuçla ay-yıldızlı sporcu adını finale yazdırdı. Erkekler 400 metre engelli finali, 18 Ağustos Perşembe TSİ 18.00'da yapılacak.
Yasmani Copello Escobar finalde Erkekler 400 metre engelli yarı finaline çıkan Yasmani Copello Escobar, 48.61'lik derecesiyle kendi serisini 3., genel sıralamayı 6. tamamladı. Bu sonuçla ay-yıldızlı sporcu adını finale yazdırdı. Erkekler 400 metre engelli finali, 18 Ağustos Perşembe TSİ 18.00'da yapılacak.
Yasemin Can da finale kaldı

                                    Atletizm kadınlar 5 bin metre elemelerinde Yasemin Can, 15:19.50'lik derecesiyle kendi serisinde 2., genel sıralamada 8. oldu. Milli sporcu bu sonuçla adını finale yazdırdı. Kadınlar 5 bin metrede finaller 20 Ağustos Cumartesi TSİ 03.40'da yapılacak.
Yasemin Can da finale kaldı Atletizm kadınlar 5 bin metre elemelerinde Yasemin Can, 15:19.50'lik derecesiyle kendi serisinde 2., genel sıralamada 8. oldu. Milli sporcu bu sonuçla adını finale yazdırdı. Kadınlar 5 bin metrede finaller 20 Ağustos Cumartesi TSİ 03.40'da yapılacak.
Son saniye şoku

                                    Kadınlar Basketbol çeyrek final mücadelesinde Türkiye, İspanya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlı ekibimiz son saniye basketiyle maçı 64-62 kaybetti. Potanın Perileri bu sonuçla, Rio'ya veda etti.
Son saniye şoku Kadınlar Basketbol çeyrek final mücadelesinde Türkiye, İspanya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlı ekibimiz son saniye basketiyle maçı 64-62 kaybetti. Potanın Perileri bu sonuçla, Rio'ya veda etti.
Ramil Guliyev finale yükseldi

                                    Erkekler 200 metrede elemelerinde 20.23'lik derece elde eden Ramil Guliyev yarı finale kaldı. Jak Ali Harvey ise kendi serisinde 20.58'lik derecesiyle 6'ncı olurken, genel sıralamada ise 40'ıncı olarak elendi.
Ramil Guliyev finale yükseldi Erkekler 200 metrede elemelerinde 20.23'lik derece elde eden Ramil Guliyev yarı finale kaldı. Jak Ali Harvey ise kendi serisinde 20.58'lik derecesiyle 6'ncı olurken, genel sıralamada ise 40'ıncı olarak elendi.
Özbilen veda etti

                                    Erkekler 1500 metre elemelerinde mücadele eden İlham Tanui Özbilen, 3:49.02'lik derecesiyle kendi serisinde üçüncü, genel sıralamada 35. oldu. Milli sporcu bu sonuçla, oyunlardan elendi.
Özbilen veda etti Erkekler 1500 metre elemelerinde mücadele eden İlham Tanui Özbilen, 3:49.02'lik derecesiyle kendi serisinde üçüncü, genel sıralamada 35. oldu. Milli sporcu bu sonuçla, oyunlardan elendi.
Karin Melis Mey elendi

                                    
	Kadınlar uzun atlama elemelerinde Türkiye'yi temsil eden Karin Melis Mey'den de beklediğimiz sonucu alamadık. Milli sporcu 6.49'luk derecesiyle kendi serisinde 8'inci, genel klasmanda ise 14'üncü oldu. Mey oyunlara veda etti.
Karin Melis Mey elendi Kadınlar uzun atlama elemelerinde Türkiye'yi temsil eden Karin Melis Mey'den de beklediğimiz sonucu alamadık. Milli sporcu 6.49'luk derecesiyle kendi serisinde 8'inci, genel klasmanda ise 14'üncü oldu. Mey oyunlara veda etti.
Gözgeç, Alman rakibine yenildi

                                    Boksta erkekler 64 kilo çeyrek finalinde ringe çıkan Batuhan Gözgeç, Alman Artem Harutyunyan'a 3-0 yenildi. Bu sonuçla milli sporcu yarı finale kalamadı.
Gözgeç, Alman rakibine yenildi Boksta erkekler 64 kilo çeyrek finalinde ringe çıkan Batuhan Gözgeç, Alman Artem Harutyunyan'a 3-0 yenildi. Bu sonuçla milli sporcu yarı finale kalamadı.
Çınar kardeşler 15. oldu

                                    Yelken 470 sınıfında mücadele eden Deniz ve Ateş Çınar kardeşler günün ilk yarışını 21. olarak tamamladılar. İkili, genel klasmanın son yarışında ise 5. olmalarına rağmen madalya yarışına kalmayı başaramadı. Genel klasmanda 15. sırayı alan sporcularımız, oyunlara veda etti.
Çınar kardeşler 15. oldu Yelken 470 sınıfında mücadele eden Deniz ve Ateş Çınar kardeşler günün ilk yarışını 21. olarak tamamladılar. İkili, genel klasmanın son yarışında ise 5. olmalarına rağmen madalya yarışına kalmayı başaramadı. Genel klasmanda 15. sırayı alan sporcularımız, oyunlara veda etti.