Ümit Karan'ın takımı dolu dizgin: Engin Baytar gol olup yağdı

​Ümit Karan'ın takımı dolu dizgin: Engin Baytar gol olup yağdı
​Ümit Karan'ın takımı dolu dizgin: Engin Baytar gol olup yağdı

ABD'de kurulan ve teknik direktörlüğünü eski Milli futbolcu Ümit Karan'ın yaptığı Malatyaspor USA yoluna dolu dizgin devam ediyor. 3. maçından da galip ayrılan Malatyaspor USA'de Engin Baytar 4 gol atarak yıldızlaştı.

Amerika Cosmopolitan 1. Ligi’nde mücadele eden ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan’ın yaptığı Malatyaspor USA takımı, 3. hafta maçında 5-1 galip geldi.

Oynadığı 3 maçta 9 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Malatyaspor USA’nın gollerini 12, 21, 34, 53 dakikalarda Engin Baytar ve 72. dakikada Arda Çolak attı.

Daha önceki iki maçını 7-0 ve 3-0'lık skorlarla kazanan Malatyaspor USA'de, Trabzonspor ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Engin Baytar 3 maçta attığı 10 golle yıldızlaştı.

Şampiyonluk kupasını Times Meydanı’nda kaldıracağız

Malatyaspor USA Başkanı Teoman Mutlu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Şöyle açıklarsak, zaten ligin başında verdiğim beyanatı tekrar ediyorum, şampiyonluk kupasını ünlü Times Meydanı’nda takım olarak kaldıracağız. Bütün gurbetçi Türklere armağan edeceğiz. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e sesleniyorum, bu Türk takımına federasyon olarak sahip çıkıp destekleyin. Bütün Amerika’ya Türkiye’yi ve Malatya’yı tanıtıyoruz. Bu gurur bize yeter" şeklinde konuştu.