Ümit Özat: Devre arasında nahoş olaylar yaşandı

Ümit Özat
Ümit Özat

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın devre arasında nahoş olayların yaşandığını belirten Özat, F.Bahçeli yöneticilere tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında ligde 3. Sırada yer alan ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, düşme hattında bulunan Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği’ni ağırladı. Mücadele karşılıklı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Maçın devre arasında nahoş olayların yaşandığını ve F.Bahçe'ye yakıştıramadığını söyleyen Özat,

  • "Oyuncularımı kutluyorum. Maçtan önce hiçbir rakipten çekinmediğimi söylemiştim. Çıkıp çata çat maçlarımızı oynayacağız. Bunu hep oyuncularıma söylüyorum çünkü onlara güveniyorum. Tek kaygım algı operasyonlarından yana. Bu sadece Fenerbahçe'ye yönelik değil. Bu takımlar hakem hatalarından yakınacaksa 14 tane Anadolu takımı ne yapsın? 14 takım kendi arasında oynayacağı maçlarla mı ligde kalsın veya düşsün? Devre arası nahoş olaylar oldu. Ben Fenerbahçe'de 6 sene oynadım, 3 şampiyonluk yaşadım. Bu şampiyonlukları alın terimle kazandım, alın teriyle kazanmak nedir bilirim. Şimdi başka yoldayız, işimizi yapıyoruz. Verilen tepkileri maçın havasına bağlıyorum. Niye oyuncu yerde yatıyormuş... Fenerbahçe'nin alacağı galibiyet bir oyuncunun yerde yatmasıyla etkilenmez ki! 20. dakikada bir oyuncunun yerde yatmayacağını da en iyi ben bilirim. Yöneticilerin buralara girmesi falan. Konuşması. Neden futbolcu yerde yatıyormuş. Bunlar yakışmadı." şeklinde konuştu.