Valencia'nın Abdülkadir ısrarı: Trabzonspor pazarlığı 15 milyon Euro'dan açacak

Valencia'nın Abdülkadir ısrarı: Trabzonspor pazarlığı 15 milyon Euro'dan açacak​
Valencia'nın Abdülkadir ısrarı: Trabzonspor pazarlığı 15 milyon Euro'dan açacak​

İspanya'nın Valencia kulübü Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir için girişimlere başladı ancak ilk etapta Trabzonspor Kulübü'nden olumsuz yanıt aldı. Valencia ısrarını sürdürürse Trabzonspor pazarlıkları 15 milyon Euro'dan başlatacak.

Avrupa devlerinin gözdesi olan Yusuf Yazıcı'dan sonra Abdülkadir Ömür için de teklifler gelmeye başladı. Trabzonspor'un Türk futboluna armağan ettiği 18 yaşındaki genç yıldız adayı Abdülkadir Ömür'e Valencia talip oldu.

Abdülkadir için ilk girişim, alt yaş kategorilerde forma giydiği dönemlerden bu yana takip eden Arsenal, Bayern Münih ve Atletico Madrid kulüplerinin aksine İspanya'nın Valencia kulübünden geldi. Menajerler aracılığıyla Trabzonspor Kulübü'nün kapısını çalan Valencia'nın Abdülkadir'in bonservisini sorduğu öğrenildi.

VALENCİA ISRARLA İSTİYOR

Valencia'nın Abdülkadir ilgisine şimdilik tok satıcı gibi görünen Trabzonspor, Valencia'ya menajerler aracılığıyla gönderdiği mesajda; oyuncuyu şu an satmayı düşünmediği için herhangi bir bonservis bedeli belirlemediğini iletti. Buna rağmen Valencia'nın Abdülkadir için ısrarcı olduğu ve yakın zamanda Trabzonspor'un kapısını 15 milyon Euro'luk bir teklifle çalabileceği belirtildi.

Bu sezon Trabzonspor formasını 10 maçta 469 dakika terleten Abdülkadir Ömür, 1 gol atarken 2 de asist yaptı.