Valery Rukhledev, Türkiye'yi tebrik etti

Valery Rukhledev'den Türkiye'ye tebrik.
Valery Rukhledev'den Türkiye'ye tebrik.

Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi Başkanı Rukhledev, organizasyon için Türkiye'yi tebrik etti.

Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Başkanı Valery Rukhledev, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na ev sahipliği yapan Türkiye'yi tebrik etti.

Rukhledev, yaptığı açıklamada, işitme engelliler olimpiyatlarının çok büyük ve önemli bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

Böyle büyük organizasyonların önemli bir hazırlık süreci gerektirdiğinin altını çizen Rukhledev, "Organizasyona, gönüllüsünden temizlik işçisine kadar herkesin hazır olduğunu gördüm. ICSD olarak Türkiye'yi alkışlıyor ve tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Seyircilere organizasyona verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek sözlerine devam eden Rukhledev, "Türkiye, oyunları düzenlemede sorun yaşar mı diye düşünmüştüm. Ama şimdi görüyorum ki, olimpiyat oyunları kadar başarılı bir organizasyona imza attılar. Yapılan her şeyi çok başarılı buluyorum." diye konuştu.

"Türkiye, daha büyük bir organizasyonu düzenlemeye hazır"

ICSD Başkanı Rukhledev, Türkiye'nin işitme engelliler olimpiyatlarından daha büyük bir organizasyon düzenlemeye hazır olduğunu söyledi.

Bazı müsabakaların sona erdiğini, bazılarında ise madalya mücadelesinin sürdüğünü anlatan Rukhledev, kapanışın çok güzel olacağına inandığını belirtti.

Rus spor adamı, Türkiye'nin güreş başta olmak üzere birçok branşta iddialı olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Oyunların sonuna gelmek üzereyiz. Türkiye'ye son yıllarda birçok kez geldim ve hazırlıkları kontrol ettim. Türkiye, büyük bir ev sahipliği yaptı. Burada yaşadıklarımı hep iyi bir şekilde hatırlayacağım. Türkiye, daha büyük bir organizasyon düzenlemeye hazır."

Rukhledev, Türkiye'yi sevdiğini ifade ederek sözlerini noktaladı.