Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu

​Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu.
​Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu.

Fenerbahçe'de yaşanan yönetim değişikliğinden sonra futbolun yönetiminde köklü bir değişiklik yaşandı. Bu durumun kadroya yansımalarının ne şekilde olacağı merak edilirken, en başta takım kaptanı Volkan Demirel'in takımdaki geleceği merak konusuydu. Sarı lacivertlilerde bu konuda sıcak bir gelişme yaşandı.

Mayıs ayında Fenerbahçe'de yapılan seçimden galip çıkan Ali Koç, kulüpte icraatlarını sırasıyla gerçekleştirmeye başladı. İlk önce sportif direktör olarak Damien Comolli ve hemen ardından teknik direktör olarak Phillippe Cocu ile anlaşan Koç'un, takıma yönelik hamleleri merakla bekleniyordu. Sarı lacivertlilerde bu konuda ilk adım atıldı. Sözleşmesi tamamlanan Neto ve Janssen yola devam etmeyi düşünmeyen yönetim, Volkan Demirel ile geleceği hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.

Sporx'in haberine göre; Volkan Demirel ile bir süredir görüşen yönetim, tecrübeli eldiven ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. 36 yaşındaki tecrübeli kaleci ile 1 yıllık sözleşmenin bu hafta içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

100 gün sonra kavuştum formama. Çok özlemişim! Şükürler olsun

Volkan Demirel (@1volkandemirel)'in paylaştığı bir gönderi ()