Şok iddia! İşte Volkan Demirel'in yeni takımı

Volkan Demirel
Volkan Demirel

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran ve beklenmedik şekilde ayrılığını duyuran teknik direktör Volkan Demirel'in yeni takımına ilişkin çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Süper Lig'de son olarak Fatih Karagümrük'ü çalıştıran teknik direktör Volkan Demirel ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Henüz bir takımla anlaşmaya varamayan Demirel'in yarım kalan hikayeyi tamamlayacağı belirtildi.

  • Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Turgay Altay'ın görevine son veren Göztepe, boşta olan Volkan Demirel ile temasa geçti.

Hedef: Volkan Demirel ile Süper Lig'e dönmek

Sabah'ın haberine göre; son olarak Fatih Karagümrük ile başarılı bir performans ortaya koyan Volkan Demirel, TFF 1. Lig'de görev alan Göztepe'nin başına geçmek için gün sayıyor. Ligde 5 maçta 5 puan toplayabilen İzmir ekibi, yeni sahibi ve yönetimiyle Süper Lig'i hedefliyor.

Volkan Demirel, teknik direktör olarak ilk görevini Fatih Karagümrük'te gerçekleştirdi. İstanbul ekibiyle 24 maça çıkan Demirel, 1.71'lik puan ortalaması tutturdu. Volkan Demirel ve ekibi ligi ise 8. sırada bitirerek büyük bir başarı elde etti. Genç teknik adam, sezon sonu yönetimle anlaşarak görevinden ayrıldı.