West Bromwich, Premier Lig'e veda etti

West Bromwich, Premier Lig'e veda etti
West Bromwich, Premier Lig'e veda etti

Premier Lig'de ateş hattını ilgilendiren mücadelede Southampton ile Swansea City karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 mağlup eden Southampton lige tutunma konusunda avantaj yakalarken 31 puanlı West Bromwich Albion'ın küme düşmesi kesinleşti.

İngiltene Premier Lig'de ligin alt sıraları adeta ateş hattı. Haftanın maçında Southampton deplasmanda Swansea City'yi 1-0 mağlup etti. Sezonda 36'şar maç yapan ve kümede kalma mücadelesi veren iki takımın maçında Swansea City, Southampton'ı ağırladı.

Southampton altın değerinde bir iç puan aldı.
Southampton altın değerinde bir iç puan aldı.

Southampton 72. dakikada İtalyan futbolcu Manolo Gabbiadini'nin attığı golle bir dönem Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i de çalıştıran Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal'in başında bulunduğu Swansea City'yi 1-0'lık skorla geçti.

Avantaj sağladı

Bu sonuçla Southampton ligin bitimine bir hafta kala puanını 36'ya yükseltip kümede kalma yolunda avantaj sağladı. Swansea City ise 33 puanla 18. sırada kaldı.

West Bromwich Albion veda etti

Öte yandan, Southampton'ın galip gelmesinin ardından ligde 37 maça çıkıp 31 puan toplayan 19. sıradaki West Bromwich Albion'ın küme düşmesi kesinleşti.