Yalçın Ayhan soyunma odasında tekme tokat adam dövdü

​Yalçın Ayhan soyunma odasında tekme tokat adam dövdü
​Yalçın Ayhan soyunma odasında tekme tokat adam dövdü

Herkes Caner-Talisca kavgasını konuşurken bir iddia da Yeni Malatyaspor’dan geldi. Yeni Malatyaspor’un Konyaspor’la 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Yalçın Ayhan’ın takım otobüsünün şoförünü dövdüğü ileri sürüldü

Süper Lig’deki kavga iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Türkiye Caner Erkin-Talisca kavgasını konuşurken bir kavga da Yeni Malatyaspor'da yaşandı. Süper Lig'de oynanan ve 1-1 berabere biten Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor maçından sonra ev sahibi takımın soyunma odası karıştı.

Golleri verilmediği için oldukça moralsiz olan futbolculardan Yalçın Ayhan maçtan sonra hıncını takım otobüsünü kullanan şoförden çıkarttı.

İddiaya göre; Yalçın Ayhan otobüs şoförüne önce bağırmaya başladı. Daha sonra tansiyon iyice yükseldi ve Yalçın tekme-tokat şoförü dövdü. Araya teknik heyet ile diğer futbolcular girdi ve Yalçın'ı sakinleştirdi.

Yalçın, Başakşehir forması giydiği dönemde Çaykur Rizespor maçı sonrası takım arkadaşları ile birlikte gazetecilere saldırmış ve PFDK tarafından 5 ceza almıştı. Başakşehir Kulübü de Yalçın'ı kadro dışı bırakarak yollarını ayırmıştı.

(Kaynak: Fanatik)