Yayıncı kuruluştan ilginç hata

Mustafa Kapı oyuna girdikten sonra yerleşeceği görev alanını belirliyor.
Mustafa Kapı oyuna girdikten sonra yerleşeceği görev alanını belirliyor.

Spor Toto Süper Lig resmi yayıncısı beIN SPORTS, Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçının ardından ilginç bir hataya imza attı. Maçın sona ermesinin ardından ekrana getirilen skor görseline Mustafa Kapı'nın gol attığı yazıldı.

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaştı. Türk Telekom Stadı’nda ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğüyle sona eren maçın ardından yayıncı kuruluşun yaptığı bir hata dikkatlerden kaçmadı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS, Galatasaray'ın 30. dakikada Sofiane Feghouli ile bulduğu golü maç sonunda ekrana yansıttığı görselde Mustafa Kapı'ya yazdı. Golün yazıldığı 16 yaşındaki genç golcü ise aslında maçın son bölümlerinde oyuna dahil olmuş ve topa temas dahi edememişti.

gzt

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor’u 4-2 mağlup ederken ev sahibi ekipte Mustafa Kapı tarihe geçti.

Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmanın son anlarında Sofiane Feghouli’nin yerine oyuna dahil olan 16 yaşındaki Mustafa Kapı, Galatasaray tarihinde resmi bir maçta forma giyen en genç futbolcu oldu.

Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.
Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Taraftarların bağrına bastığı Mustafa Kapı mücadelenin ardından binlerce taraftara ilk üçlüsünü çektirirken, oyuna girmeden hemen önce yaşananlar dikkatlerden kaçmadı.

Mustafa Kapı, Sofiane Feghouli’nin yerine oyuna girmek için dördüncü hakemle birlikte kenara geldi ancak maç bir türlü durmadı. Sarı kırmızılı oyuncuların kendi aralarında pas yapması sebebiyle bir türlü oyuna giremeyen Mustafa Kapı’nın yardımına taraftarlar ve Ozan Kabak yetişti.

Mustafa Kapı oyunun durmasının ardından sahaya koşarak giriyor.
Mustafa Kapı oyunun durmasının ardından sahaya koşarak giriyor.

Mustafa Kapı’dan yalnızca 2 yaş büyük olan 18 yaşındaki genç yıldız Ozan Kabak, topu dışarı atıp oyunu durdurmak ve Mustafa Kapı’nın oyuna girmesini sağlamak için ısrarla topu istedi. Takım arkadaşları ise Ozan Kabak’ı fark etmeden pas trafiğini sürdürdü ancak devreye taraftar girdi

Pas yapan kendi oyuncularını yuhalayan Galatasaray taraftarı, kenarda bekleyen Mustafa Kapı’nın hatırlanmasını sağladı ve genç futbolcu da oyuna dahil olarak hem kendisi hem de Galatasaray adına bir ilki yaşamış oldu.