Futbolculardan Pele'ye başsağlığı paylaşımları

Pele
Pele

Brezilya'nın efsane ismi Pele, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vatandaşı Neymar, Gabriel Jesus ve Vini Jr. gibi pek çok isim sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi ve Pele'ye başsağlığı diledi.

Brezilya Milli Takımı ile 3 Dünya Kupası, bireysel ve kulüp başarılarıyla adından söz ettiren Pele 82 yaşında, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Spor dünyasından pek çok isim efsane futbolcuya başsağlığı diledi.

Cristiano Ronaldo

  • "Ebedi kral Pele'ye sadece bir "hoş çakal" demek, şu anda tüm futbol dünyasını saran acıyı ifade etmeye asla yetmeyecek. Uzaktan da olsa bana gösterdiği sevgi karşılıklıydı. O asla unutulmayacak ve hatırası biz futbolseverlerin her birinde sonsuza kadar yaşayacak. Huzur içinde yat, kral Pele."

Neymar

  • "Pele'den önce 10 sadece bir sayıydı. Bu cümleyi bir yerde, hayatımın bir noktasında okumuştum. Ama bu güzel cümle eksik. Pele'den önce futbol sadece bir spordu diyebilirim. Pele her şeyi değiştirdi. Futbolu sanata, eğlenceye dönüştürdü Fakirlere, siyahlara ses verdi ve özellikle: Brezilya'ya görünürlük verdi. Futbol ve Brezilya Kral sayesinde statüsünü yükseltti! O gitti ama büyüsü kaldı. Pele SONSUZA KADAR!!"


Kylian Mbappe

  • Futbolun kralı aramızdan ayrıldı ama mirası asla unutulmayacak. Huzur içinde yat kral.

Gabriel Jesus

  • Huzur içinde yat, kral. Mirasın sonsuzdur!


Vinicius JR.

  • Pele sonsuzdur. Seni seviyorum kral


Erling Haaland

  • Herhangi bir oyuncunun yaptığını gördüğünüz her şeyi önce Pelé yaptı.