Yıldız savaşlarında yeni detay: Yumruk yumruğa giriştiler!

Yumruk yumruğa giriştiler!
Yumruk yumruğa giriştiler!

Geçen hafta sonu PSG'nin Lyon'u evinde ağırladığı karşılaşmada Neymar ve Cavani arasındaki yıldız savaşları soyunma odasında da devam etti.

Neymar - Cavani krizi gittikçe daha da büyüyor!

İkili arasında maç sırasında yaşanan frikik ve penaltı tartışmasının yeni boyutları ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde oynanan Lyon maçında kazanılan frikikte Dani Alves, Cavani'nin elinden topu alarak yakın arkadaşı Neymar'a verdi.Kazanılan bir penaltıda ise Neymar topu almak istedi ancak Uruguaylı yıldız vermedi.

İkili arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği iddia edildi.

Fransa'nın saygın spor gazetesi L'equipe'in haberine göre; Neymar ve Cavani soyunma odasında yumruk yumruğa birbirine girmek üzereydi. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi ayırdı.

Edinson Cavani soyunma odasında Neymar'a, tavrından memnun olmadığını söyledi.

Sinirlenen Neymar Cavani'nin üzerine yürüdü ancak araya giren Thiago Silva, iki yıldızın fiziksel temasını engelledi.

Cavani'nin serbest vuruş ve penaltı kullanma isteğinin, 1 milyon avroluk gol krallığı primine bağlı olduğu iddia edildi.

Fransa'da bir radyoya konuşan Edinson Cavani konuyla alakalı "Kardeşimle konuşurken Neymar ile problemim olduğunu ve penaltıları kimseye bırakmadığım haberlerini öğrendim. Gerçek şu ki hiçbir problemimiz yok" diyerek söylentileri yalanladı.

Açıklamalarına devam eden Uruguaylı yıldız forvet, "Neymar henüz yeni geldi ve onun adapte olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu da kanıtladığımızı düşünüyorum çünkü onu izlerken adapte olduğunu görebiliyorsunuz" şeklinde konuşarak yükselen tansiyonu yatıştırmaya çalışması gözden kaçmadı.

Cavani, maç gecesi Neymar'ı sosyal medya hesaplarından silmişti.

Kaynak: Cnntürk