Yıldız stoper Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a önerildi

Caleta-Car
Caleta-Car

Fransız ekibi Marsilya'dan ayrılığına kesin gözüyle bakılan Hırvat stoper Duje Caleta-Car; Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a önerildi.

Son olarak Eric Bailly'i kadrosuna katan Marsilya'da Duje Caleta-Car'ın durumu merak ediliyor. Hırvat stoperin Igor Tudor yönetimindeki Marsilya'dan ayrılması beklenirken transfer adına Türk kulüpleriyle temasa geçildiği aktarıldı.

  • La Provence, Marsilya'nın yaz başından bu yana Caleta-Car için 10 milyon euro istediğini belirtse de yakın zamanda Marsilya'nın yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren yabancı bir menajer, "5-6 milyon euroya anlaşma sağlanacağından" eminim ifadelerini kullandı.

Le Phoceen'de yer alan habere göre Caleta-Car'ın yeni adresi için listenin başında Türkiye yer alıyor.

Fenerbahçe ihtimali

Le Phoceen'in haberinde önerilen takımlar arasında Fenerbahçe'nin transfere sıcak bakabileceği aktarılmakta. Marsilya'dan Luan Peres hamlesini yapan Fenerbahçe'nin yine de Caleta-Car için de devreye girebileceği ifade ediliyor.

Avrupa'da transfer dönemi bitse de Türkiye'de bir süre daha devam edecek olmasından dolayı Caleta-Car için Süper Lig ihtimalinin gündemden düşmeyeceği belirtilmekte.