Yine Cüneyt Çakır yine VAR skandalı

Hüseyin Göçek ve Cüneyt Çakır VAR odasında karşılaşmayı takip ediyor...
Hüseyin Göçek ve Cüneyt Çakır VAR odasında karşılaşmayı takip ediyor...

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Süper Lig maçında Roco'nun kendi kalesine attığı golde Vedat Muriqi'nin Şilili golcüye yaptığı müdahale geceye damga vurdu. Pozisyonun tekrarında Şilili oyuncuya temas ettiği görülen Muriqi'nin bu hareketi, VAR Hakemi Cüneyt Çakır tarafından atlandı.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçında mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım’dı ancak Cüneyt Çakır aldığı kararlarla karşılaşmaya Karşılaşmanın VAR hakemi olan Çakır, Rizespor'un attığı golde Muriqi ile Roco arasında yaşanan pozisyon konusunda orta hakemi uyarmazken Yıldırım gol kararını onayladı ve mücadelede skor 2-1'e geldi.

Karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Rizesporlu Muriqi, Roco ile arasında yaşanan mücadele hakkında “Pozisyonu tekrar izledim, bence faul yapmışım” açıklamasını yaptı.

Görüntü: beIN SPORTS / İkili arasında yaşanan pozisyon kameralara böyle yansıdı.
Görüntü: beIN SPORTS / İkili arasında yaşanan pozisyon kameralara böyle yansıdı.

3 NET POZİSYONU ATLADI

Bu pozisyon sonrasında taraftarlar mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım'a tepki gösterirken Vagner Love'un yerde kaldığı bir pozisyonda da devam işareti verildi. Pozisyonun devamında Adriano sarı kart gördü. VAR Hakemi Cüneyt Çakır, pozisyonu izle uyarısı yaptıktan sonra Bülent Yıldırım penaltı kararı verdi. Ancak yanlış karar öncesinde Adriano’ya çıkan sarı kart iptal edilmedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥 Mustafa Pektemek müthiş döndü, 🦅 Kartal kanatlandı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()