Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e İtalyan devleri talip

Yusuf Yazıcı & Abdülkadir Ömür
Yusuf Yazıcı & Abdülkadir Ömür

Trabzonspor'un iki genç yıldızı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e Roma ve Milan talip oldu. Bordo-mavili kulüp iki oyuncuyu da devre arası satmayı düşünmüyor.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadroya takviye yapmak isterken, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Karadeniz ekibinin Sosa ve Kucka transferlerinde ilişkilerini güçlendirdiği Milan'dan Yusuf Yazıcı için talep gelirken, diğer bir İtalyan devi Roma ise genç yıldız Abdülkadir Ömür için girişimlere başladı.

EN İYİ TEKLİFİ BEKLEYECEĞİZ

İki İtalyan devinin yakın temaslarına rağmen genç yıldızlarını satmayı düşünmeyen Trabzonspor'un Roma ve Milan'a "En iyi teklifi duymak istiyoruz. Bu nedenle de aceleci davranmayacağız. Oyuncularımızın vereceği karar da bu noktada çok önemli olacak. Şimdi için değil ama sezon sonu için konuşabiliriz" mesajlarını verdiği öğrenildi.

ORTAK KARAR VERİLECEK

Yönetimin verdiği, "Ortak karar vereceğiz. Asla sizin istemediğiniz bir gelişmeye biz de olumlu bakmayacağız" garantisiyle rahatlayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün menacerlerine de, "Kulübümüzden habersiz kesinlikle bir adım atmayalım. Burada her 2 tarafın da menfaatleri mutlaka masada ortak olsun" telkini yaptığı bildirildi.