“Obradovic’le 10 yıl daha”

Obradovic’le 10 yıl daha
Obradovic’le 10 yıl daha

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Obradovic’in sarı-lacivertli kulüpteki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor dünyasında son 24 saatte yaşanan önemli gelişmeler.

Euroleague’de bu gece

                                    20:00 Galatasaray Odeabank-CSKA Moskova
21:00 EA7 Olimpia Milano-Maccabi FOX Tel Aviv
22:00 Crvena Zvezda-Darüşşafaka Doğuş
Euroleague’de bu gece 20:00 Galatasaray Odeabank-CSKA Moskova 21:00 EA7 Olimpia Milano-Maccabi FOX Tel Aviv 22:00 Crvena Zvezda-Darüşşafaka Doğuş
Toni Kroos’tan tarihi sözleşme

                                    Real Madrid, Alman futbolcusu Toni Kroos'un sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı. Kroos bu imzayla birlikte Almanya futbol tarihine geçti. Kroos tarihin en çok kazanan Alman futbolcusu unvanının sahibi oldu.
Toni Kroos’tan tarihi sözleşme Real Madrid, Alman futbolcusu Toni Kroos'un sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı. Kroos bu imzayla birlikte Almanya futbol tarihine geçti. Kroos tarihin en çok kazanan Alman futbolcusu unvanının sahibi oldu.
Obradovic ayrılacak mı? 

                                    Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarının ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Obradovic'le ilgili taraftarların yüreğine su serpen bir açıklama geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif “2-3 sene daha değil ben inanıyorum ki, Obradovic burada 10 sene daha kalacak" şeklinde konuştu. (DHA)
Obradovic ayrılacak mı? Fenerbahçe ile sezon sonunda yollarının ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Obradovic'le ilgili taraftarların yüreğine su serpen bir açıklama geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif “2-3 sene daha değil ben inanıyorum ki, Obradovic burada 10 sene daha kalacak" şeklinde konuştu. (DHA)
Tyson Fury’dan şaşırtan karar

                                    Dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury, şaşırtıcı bir karar aldı. İngiliz boksör, bütün unvanlarını gönüllü olarak bıraktığını açıkladı.
Tyson Fury’dan şaşırtan karar Dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury, şaşırtıcı bir karar aldı. İngiliz boksör, bütün unvanlarını gönüllü olarak bıraktığını açıkladı.
Türkiye sonuncu oldu

                                    FIFA 2018 Dünya Kupası yolunda Türkiye bir türlü istediğini bulamadı. Avrupa Elemeleri'ne 4. torbadan dahil olan Türkiye, kendisi gibi 4. torbadan turnuvaya dahil olan takımlar arasında sonuncu olmayı başardı (!) 3 maç sonunda 2 puan Ay-Yıldızlılar, 4 puanlı Faroe Adaları'nın bile gerisinde kaldı. (Hürriyet)
Türkiye sonuncu oldu FIFA 2018 Dünya Kupası yolunda Türkiye bir türlü istediğini bulamadı. Avrupa Elemeleri'ne 4. torbadan dahil olan Türkiye, kendisi gibi 4. torbadan turnuvaya dahil olan takımlar arasında sonuncu olmayı başardı (!) 3 maç sonunda 2 puan Ay-Yıldızlılar, 4 puanlı Faroe Adaları'nın bile gerisinde kaldı. (Hürriyet)