Şikayet etmekten vazgeçin ve bu formülleri uygulayarak forma girin

Yapay kaya tırmanışı.
Yapay kaya tırmanışı.

Fazla kilolarınızdan kurtulurken vücudunuzun da şekil almasını istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Sürekli olarak fazla kilolarınızdan şikayet ediyorsanız; biraz harekete geçmenizde fayda var. Ağır diyetler yapıp ani kilo kayıpları yaşamak yerine spor yaparak forma girebilirsiniz. Kilo verirken sıkılaşmanızı da sağlayacak olan 6 öneri;

Zumba

                                    Zumba hem yağ yakmanızı kolaylaştırır hem de vücudunuzun şekillenmesini sağlar. Zumba için spor salonlarına gidebileceğiniz gibi evde izlediğiniz videolar eşliğinde de bu eğlenceli çalışmayı yapabilirsiniz.
Zumba Zumba hem yağ yakmanızı kolaylaştırır hem de vücudunuzun şekillenmesini sağlar. Zumba için spor salonlarına gidebileceğiniz gibi evde izlediğiniz videolar eşliğinde de bu eğlenceli çalışmayı yapabilirsiniz.
Hula-hoop

                                    1950'li yıllarda çocukların eğlence aracı olan hula-hooplar artık spor için kullanılıyor. Birçok kişi vücudunun şekillenmesi için hula-hoop çeviriyor.
Hula-hoop 1950'li yıllarda çocukların eğlence aracı olan hula-hooplar artık spor için kullanılıyor. Birçok kişi vücudunun şekillenmesi için hula-hoop çeviriyor.
Kutup dansı

                                    Pirinç bir direğin etrafında yürümek ve dans etmek size saçma görünebilir. Ama bu dans şekli inanın forma girmenize yardımcı olacak.
Kutup dansı Pirinç bir direğin etrafında yürümek ve dans etmek size saçma görünebilir. Ama bu dans şekli inanın forma girmenize yardımcı olacak.
Yapay kaya tırmanışı

                                    Yapay kaya tırmanışı sayesinde bir saatte 800 kalori harcayabilirsiniz.
Yapay kaya tırmanışı Yapay kaya tırmanışı sayesinde bir saatte 800 kalori harcayabilirsiniz.
İp atlama

                                    Kız çocuklarının en sevdiği oyunlar arasında olan ip atlama aslında vücudu şekillendirmeye yarayan harika bir spor. Son yıllarda ip atlayarak formda kalmaya çalışanların sayısı bir hayli fazla.
İp atlama Kız çocuklarının en sevdiği oyunlar arasında olan ip atlama aslında vücudu şekillendirmeye yarayan harika bir spor. Son yıllarda ip atlayarak formda kalmaya çalışanların sayısı bir hayli fazla.
Eskrim

                                    Hem spor yapıp hem de yarışmak istiyorsanız bir eskrim kursuna yazılın deriz. Eskrim sayesinde göğüs ve kol kaslarınız gelişecektir. 

  
(Yararlanılan kaynak: besthealthmag.ca)
Eskrim Hem spor yapıp hem de yarışmak istiyorsanız bir eskrim kursuna yazılın deriz. Eskrim sayesinde göğüs ve kol kaslarınız gelişecektir. (Yararlanılan kaynak: besthealthmag.ca)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >