David Szauder’in eşsiz dijital çalışmaları ✨

David Szauder’in eşsiz dijital çalışmaları ✨

Bu benzersiz dijital çalışmalardan favorin hangisi oldu? 🙌

Kendisini ''medya sanatçısı'' olarak adlandıran Macaristan doğumlu sanatçı David Szauder (@davidszauder), Berlin'de yaşıyor. Macar Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Tarihi ve Inter Medya bölümlerinden mezun olan sanatçı, medya alanında 15 yıllık bir deneyime sahip. Teknolojiye, sanata ve özellikle bilgisayarlara hayran bir çocukluk geçiren David, yıllar geçtikçe teknolojiye duyduğu ilgiyi sanatsal pratiğiyle birleştirmiş.

Merakı ve yeniliğe olan sevgisini hiç yitirmeyen sanatçı, analog girişleri kod tabanlı parametrelerle birleştirdiği dijital görüntülerle önemli çalışmalar üretmeye devam ediyor. Şimdilerde yapay zekadan da etkilenen sanatçı, kendi bakış açısı ve tarzıyla algoritmaları birleştirerek özgün çalışmalar ortaya koyuyor. Yapay zekada kendi yolunu ve haritasını aradığını söyleyen sanatçı, bu teknolojiyi kendi kompozisyonlarına uyarlamaya devam ediyor.

Eserlerinde her zaman tamamlayıcı bir anlatım ekleyen sanatçı, izleyenlerin zihinsel durumuna hayali bir bakış açısı sunduğunu belirtiyor. Sanatsal yaklaşımını sürdürmeyi ve bu alanda üretmeye devam etmeyi hedefleyen sanatçı, kişisel sanat projelerini ve ısmarlama çalışmalarını bir arada devam ettiriyor.