Instagram yorumları bambaşka bir şekle bürünüyor

Instagram'a "alt yorum" özelliği geliyor.
Instagram'a "alt yorum" özelliği geliyor.

Instagram, uygulamaya zaman zaman eklediği yeni özellikleriyle bazı uygulamalara çok benzediğine dair yorumları fazlaca duyuyordu. Şimdi ise yorumlarına eklediği yeni özellikle Facebook’a benzeyeceği yönünde yorumlar dillendirilmeye başladı.

Facebook’ta görmeye alışık olduğumuz “alt yorum” özelliği birçok gönderi için yorumların ve diyalogların çeşitlenmesini sağlıyordu. Bu özelliği gönderilerindeki yorumlara ekleyen Instagram, gönderiye yapılmış bir yorumu da yorumlanabilir yapmayı hedefliyor. Bu yeni özellik sayesinde hem başkaları sizlerle alt yorum vasıtasıyla iletişime geçebilecek hem de birisinin yorumuna yanıt vermek için onu etiketlemenize gerek kalmayacak.

Bu yeni özelliğin en somut faydasının popüler yayınlar konusunda ortaya çıkacağı öngörülüyor. Bu sayede de yorum karmaşası ortadan kalkacak ve daha rahat bir yorum ortamı gelecek. Üstelik aranılan bir yorum da daha çabuk bulunabilecek. Android ve iOS için Instagram güncellemesi yavaş yavaş kullanılabilir olurken herkes tarafından kullanılması için bir süre daha beklenmesi gerekiyor. Birkaç hafta içerisinde tüm Instagram kullanıcıları bu özellikten yararlanabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >