12 Kasım Pazartesi akşamı reyting sonuçları

Çukur dizisi, reyting yarışında birinci sırayı kimseye bırakmıyor.
Çukur dizisi, reyting yarışında birinci sırayı kimseye bırakmıyor.

Çukur, Söz rekabetine MasterChef de dahil oldu. 12 Kasım Pazartesi akşamı rekabet eden tüm programların reyting sonuçları merakla bekleniyor. İşte 12 Kasım Pazartesi reyting sonuçlarına ilişkin bilgiler!

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının reyting yarışına, bir de TV8 kanalındaki MasterChef programı da dahil oldu. Reytinglerde üst sıralarda yer alan yapımlar, her hafta kıyasıya mücadele ediyor. Peki, 12 Kasım reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

TOTAL
TOTAL
AB
AB
ABC
ABC
5 Kasım'da ne olmuştu?

                                    
                                    Total puan türünde Çukur 27.04 share alarak birinci, Söz 17.57 share alarak ikinci, Yasak Elma 14.77 share alarak beşinci oldu.AB puan türünde Çukur 29.08 share ile birinci sırada, Yasak Elma 13.74 share ile ikinci sırada, Söz 12.33 share ile beşinci sırada yer aldı. ABC puan türünde zirvenin sahibi 29.19 share alan Çukur dizisi oldu. Söz 14.19 share alarak dördüncü sırada, Yasak Elma 13.81 share alarak beşinci sırada yer aldı.
5 Kasım'da ne olmuştu? Total puan türünde Çukur 27.04 share alarak birinci, Söz 17.57 share alarak ikinci, Yasak Elma 14.77 share alarak beşinci oldu.AB puan türünde Çukur 29.08 share ile birinci sırada, Yasak Elma 13.74 share ile ikinci sırada, Söz 12.33 share ile beşinci sırada yer aldı. ABC puan türünde zirvenin sahibi 29.19 share alan Çukur dizisi oldu. Söz 14.19 share alarak dördüncü sırada, Yasak Elma 13.81 share alarak beşinci sırada yer aldı.
29 Ekim reyting sonuçları

                                    
                                    TOTAL'de Çukur dizisi birinci sırada yer aldı. TOTAL puan türünde 24.84 share alan Çukur birinci sırada, 17.81 share alan Söz ikinci sırada, 13.39 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı.
29 Ekim reyting sonuçları TOTAL'de Çukur dizisi birinci sırada yer aldı. TOTAL puan türünde 24.84 share alan Çukur birinci sırada, 17.81 share alan Söz ikinci sırada, 13.39 share alan Yasak Elma beşinci sırada yer aldı.
Çukur, birinci sırayı kimseye bırakmadı

                                    12 Kasım 2018 reyting sonuçlarına göre; Show TV'nin sevilen dizisi Çukur zirveyi kimseye bırakmadı. Totalde Çukur birinci, Söz ikinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu.


AB grubunda ise Çukur birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Yasak Elma ise üçüncü sırada yer aldı. Ana Haberlerde Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.
Çukur, birinci sırayı kimseye bırakmadı 12 Kasım 2018 reyting sonuçlarına göre; Show TV'nin sevilen dizisi Çukur zirveyi kimseye bırakmadı. Totalde Çukur birinci, Söz ikinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu. AB grubunda ise Çukur birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Yasak Elma ise üçüncü sırada yer aldı. Ana Haberlerde Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >