20 yıldır aradığı annesini buldu, hayatının şokunu yaşadı

Esra Erol ve 20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin.
Esra Erol ve 20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin.

20 yıldır bulamadığı biyolojik annesini arayan Yasin Şahin, Esra Erol'da programına başvurdu. Programda haberin duyurulmasından 24 saat sonra bulunan Şahin'in annesinden, şaşırtan bir açıklama geldi.

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşanan olay, izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. 20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin, annesi tarafından kabul edilmedi. Genç adamın annesi, "Yeni bir hayat kurdum, aile huzurumu şu an bozamam" açıklamasında bulundu.

  • Yasin Şahin, 20 yıldır bulamadığı biyolojik annesini bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu. Yasin Şahin, programa katıldıktan sonra öz annesi 24 saatte bulundu.
20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin, Esra Erol'un programı sayesinde annesine 24 saatte ulaştı.
20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin, Esra Erol'un programı sayesinde annesine 24 saatte ulaştı.

Yasin Şahin’in 20 yıldır sesini duymadığı, yüzünü bir kez olsun görmediği annesi Gülderen Karakaya 24 saatte Esra Erol'da bulundu. Geçmişte Yasin’i arayan ama şu an çocuğundan vazgeçen Gülderen Karakaya’nın ailesinin yaptığı açıklama karşısında, izleyiciler buz kesti.

Yasin Şahin, Esra Erol ve ekibinin desteğiyle annesini bulsa da durum umduğu gibi olmadı. Yayına bağlanan anne, şu açıklamada bulundu:

  • "Ben zamanında çocuklarımı çok istedim. Ama bana vermediler. Yeni bir hayat kurdum, aile huzurumu şuan bozamam."

Yasin'in dedesi, "Biz o aileyle görüşmek istemiyoruz" açıklamasında bulunurken; dayısı "Yayın dışı dahi asla görüşmek istemiyoruz, konuyu kapatın" dedi.

Esra Erol sessiz kalmadı

Ünlü sunucu Esra Erol, "Annenin adına konuşanlar var, belki annen seninle görüşmek istiyor olabilir. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Gülderen Karakaya ile görüşmek istiyorum" diyerek konuyla yakından ilgileneceğini açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >