ABD seçimlerinde oy kullanan ünlüler

ABD'de oy kullanan ünlüler, seçmenleri sandığa götürebilmek için sosyal medya üzerinden 'oy ver' kampanyasına destek amaçlı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
ABD'de oy kullanan ünlüler, seçmenleri sandığa götürebilmek için sosyal medya üzerinden 'oy ver' kampanyasına destek amaçlı fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşları bugün kritik ara seçimler için sandık başına gitti. Ülkemizde de olduğu gibi seçim kampanyası boyunca Amerikalı ünlüler, seçmenleri oy vermeye ikna etmek için çağrıda bulundu. Birçok Hollywood yıldızı seçimde oy kullandığını gösteren selfielerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İşte Julia Roberts'tan Beyonce'ye, Taylor Swift'ten Justin Timberlake'e, Madonna'dan Will Smith'e ünlülerin seçim selfie'leri...

1) Madonna
Donald Trump'ın ABD Başkan'ı olduğu dönemde bir gösteri sırasında Ünlü şarkıcı Madonna Trump'a olan tepkisini küfür ederek göstermişti. Bu seçim kampanyası boyunca da muhalif tavrını korudu.
1) Madonna Donald Trump'ın ABD Başkan'ı olduğu dönemde bir gösteri sırasında Ünlü şarkıcı Madonna Trump'a olan tepkisini küfür ederek göstermişti. Bu seçim kampanyası boyunca da muhalif tavrını korudu.
2) Julia Roberts
Oscar ödüllü başarılı oyuncu Julia Roberts, oy kullandıktan sonra yakasına taktığı 'Oy verin' yazılı sticker ile selfie çekti. O görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı.
2) Julia Roberts Oscar ödüllü başarılı oyuncu Julia Roberts, oy kullandıktan sonra yakasına taktığı 'Oy verin' yazılı sticker ile selfie çekti. O görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı.
3) Will Smith
Donald Trump'ın İslam karşıtı söylemleri sonrası Will Smith, ''Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeyler söylemeye devam ederse başkan adayı olmayı düşünürüm'' demişti.
3) Will Smith Donald Trump'ın İslam karşıtı söylemleri sonrası Will Smith, ''Müslümanlar hakkında söylenen deli saçması şeyler söylemeye devam ederse başkan adayı olmayı düşünürüm'' demişti.
4)Demi Lovato
Demetria Devonne Lovato ya da bilinen sahne adıyla Demi Lovato, oy kullanma işlemini gerçekleştirdiği anların görüntülerini 'Bir oy çok şeyi değiştirebilir' notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
4)Demi Lovato Demetria Devonne Lovato ya da bilinen sahne adıyla Demi Lovato, oy kullanma işlemini gerçekleştirdiği anların görüntülerini 'Bir oy çok şeyi değiştirebilir' notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
5) Blake Lively ve Ryan Reynolds
5) Blake Lively ve Ryan Reynolds
6) Justin Timberlake
6) Justin Timberlake
Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris
7) Alicia Keys
7) Alicia Keys
8) Ricky Martin
8) Ricky Martin
9) Mandy Moore
Şarkıcı ve sinema oyuncusu Mandy Moore da oy kullanma işlemi sonrası selfie çektirip paylaşan ünlüler arasında. Fotoğrafta en dikkat çeken kısım ise ' Oy kullanmak internet üzerinde mızmızlanmaktan %100 daha etkilidir' yazılı tişörtü oldu.
9) Mandy Moore Şarkıcı ve sinema oyuncusu Mandy Moore da oy kullanma işlemi sonrası selfie çektirip paylaşan ünlüler arasında. Fotoğrafta en dikkat çeken kısım ise ' Oy kullanmak internet üzerinde mızmızlanmaktan %100 daha etkilidir' yazılı tişörtü oldu.
10)  Oprah Winfrey
10) Oprah Winfrey
11) Taylor Swift
Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, oyunu kullandıktan sonra çektiği fotoğrafı Instagram hikayesinden paylaşmakla yetindi.
11) Taylor Swift Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, oyunu kullandıktan sonra çektiği fotoğrafı Instagram hikayesinden paylaşmakla yetindi.
12) Jannifer Garner
12) Jannifer Garner
13) Olivia Wilde
13) Olivia Wilde
14) Jada Pinkett
14) Jada Pinkett
15) Nick Jonas
15) Nick Jonas
16) Kim Kardashian
38 yaşındaki reality şov yıldızı, yakasına yapıştırdığı “I voted” (Oy verdim) yazılı etiketle çektiği selfie’sini Instagram’daki 120 milyon takipçisiyle paylaştı.
16) Kim Kardashian 38 yaşındaki reality şov yıldızı, yakasına yapıştırdığı “I voted” (Oy verdim) yazılı etiketle çektiği selfie’sini Instagram’daki 120 milyon takipçisiyle paylaştı.
17) Kanye West
Donald Trump’ı desteklemesiyle bilinen ve kısa süre önce ziyaretine giden 41 yaşındaki West ise son olarak kullanıldığını itiraf ederek politikadan uzak duracağını söylemesinin ardından seçimlerde sessizliğini korudu.
17) Kanye West Donald Trump’ı desteklemesiyle bilinen ve kısa süre önce ziyaretine giden 41 yaşındaki West ise son olarak kullanıldığını itiraf ederek politikadan uzak duracağını söylemesinin ardından seçimlerde sessizliğini korudu.
18) Meghan Markle
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yeni gelini ABD vatandaşı Markle da oy kullanan ünlüler arasındaydı.
18) Meghan Markle İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yeni gelini ABD vatandaşı Markle da oy kullanan ünlüler arasındaydı.
19) Jimmy Kimmel
Amerikan televizyonlarında yaptığı talk-show programlarıyla bilinen şovmen Jimmy Kimmel, avucunun içine yazdığı 'oy kullan' yazılı fotoğrafını paylaştı.
19) Jimmy Kimmel Amerikan televizyonlarında yaptığı talk-show programlarıyla bilinen şovmen Jimmy Kimmel, avucunun içine yazdığı 'oy kullan' yazılı fotoğrafını paylaştı.
20) Salma Hayek
20) Salma Hayek
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >