ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow'un kızı: Annem fotoğrafımı izinsiz kullandı

Gwyneth Paltrow.
Gwyneth Paltrow.

Amerikalı Oyuncu Gwyneth Paltrow ilginç bir olayla karşı karşıya kaldı. Kızı ile fotoğrafını sosyal medya hesabına koyan Paltrow, ''İznim olmadan fotoğraflarımı yayınlayamazsın'' diyen kızının tepkisi ile karşılaştı. Bu durum karşısında sosyal medya ikiye bölündü. Anneyi haklı görenlerin dışında kızın hakkını savunanlar vardı.

Yılın filmi olmaya aday Avengers: Endgame'de canlandırdığı Pepper Potts karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazınlanan Gwyneth Paltrow özel hayatıyla ilgili beklemediği bir durum ile karşılaştı. Paltrow, Coldyplay grubunun solisti Chris Martin'le yaptığı evliliğinden dünyaya gelen 14 yaşındaki kızı Apple Martin ile çekildikleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Kızı tepki gösterdi.

İzinsiz fotoğraf

Gwyneth Paltrow ve kızı.
Gwyneth Paltrow ve kızı.


Konu hakkında tartışan Gwyneth Paltrow'un hayranları ise ağırlıklı olarak 14 yaşındaki Aplle Martin'i haklı buldu.

Yeni bir tartışma başladı

Anne kız arasında yaşananlar sonrası yeni bir tartışma başladı. Uzmanlara göre bu konu gelecek yıllarda sıklıkla karşımıza çıkacak bir mesele. Ebeveynlerin çocuklarının büyümesini adeta bir sosyal medya belgeseli gibi paylaşması çocuğun kişilik haklarının ve özel hayatının gizlilğinin zedelenmesi anlamına da gelebilir. Western Sydney Üniversitesi öğretim görevlisi Joanne Orlando, aileleri bu konuda bir adım geri atmaya ve düşünmeye davet ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >