Adliyede büyük gaf: Ahmet Kural kendisine ezberletileni de söyleyemedi

Ahmet Kural Sıla ile hakkında çıkan iddiaları yanıtlamak üzere çağrıldığı adliyede, büyük bir gafa imza attı.
Ahmet Kural Sıla ile hakkında çıkan iddiaları yanıtlamak üzere çağrıldığı adliyede, büyük bir gafa imza attı.

Sıla Gençoğlu'nun iddiaları sonucu Çağlayan Adliyesi'ne giderek ifade veren Ahmet Kural, büyük bir gafa imza attı. Ünlü oyuncu haksızlığa uğramanın acı olduğunu söylemek isterken yanlışlıkla haksız olduğunu bu nedenle de acı çektiğini ifade etti. Sokrates'in sözünü yanlış söyleyen Kural, sonrasında vatandaşlar tarafından yuhalandı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar sonucunda ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'a ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Sıla Gençoğlu'nu dinleyen savcılık, şüpheli sıfatıyla oyuncu Ahmet Kural'ın ifadesini aldı.

Avukat girişinden alındığı iddia edildi!

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne gitti. Kural'ın, adliyeye üst aranması yapılmadan Avukat girişinden alındığı iddia edildi.

"Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"  
Adliyeye giderek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamalarda büyük bir gafa imza attı.


Haksızlığa uğradığını ve bundan dolayı acı çektiğini söylemek isteyen Ahmet Kural, yanlışlıkla haksız olduğunu ifade etti.


Ünlü Antik Yunan filozofu Sokrates'in "Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"  sözünün ilk kısmını karıştıran Kural şöyle söyledi:"Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
"Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" Adliyeye giderek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamalarda büyük bir gafa imza attı. Haksızlığa uğradığını ve bundan dolayı acı çektiğini söylemek isteyen Ahmet Kural, yanlışlıkla haksız olduğunu ifade etti. Ünlü Antik Yunan filozofu Sokrates'in "Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" sözünün ilk kısmını karıştıran Kural şöyle söyledi:"Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
Kadına Karşı Şiddet Bürosu'na ifade verdi 
Dün öğle saatlerinde avukatı ve beraberindeki iki kişiyle birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giden Ahmet Kural'ın, avukatların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındığı iddia edildi. Vatandaşların aksine aranması yapılmadan adliyeye alınan Kural, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Suçları bürosuna gitti.
Kadına Karşı Şiddet Bürosu'na ifade verdi Dün öğle saatlerinde avukatı ve beraberindeki iki kişiyle birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giden Ahmet Kural'ın, avukatların giriş yaptığı kapıdan adliyeye alındığı iddia edildi. Vatandaşların aksine aranması yapılmadan adliyeye alınan Kural, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Suçları bürosuna gitti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >